Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor) (tudásbázis)
Gratulálok!
Jó egészséget, mindkettőtöknek!
Hú de rég irtam ki ezt a kérdést...:D
2hónap múlva szülök és nem félidőbe fogant cs arra emlékszek h amikor lazán szerettük egymást akkor fogant meg és éreztem egy kis szurkát a petefészeknél.
Amikor cs úgy voltunk h hozzuk össze a babát ak nem sikerült sose...:D
1. kicsit az jön le mintha havonta 1x lennétek csak együtt, szigorúan peteéréskor..:D
ha tehetitek 3 naponta legyetek együtt..:) így bármikor is van peteérésed, ha egészségesek vagytok, feljutnak a spermiumok ahova kell, akkor nagy az esély hogy sikerül :) ugyanis a pete 24 órát, a spermiumok viszont 72 órát is életképesek..így 3 naponta stresszmentes védekezésmentes együttlétek hamar meghozhatják a várt eredményt :) hangsúlyozom, ha nincs egyéb szervi, vagy más probléma.. :)azt viszont már csak doki tudja megmondani..
Húha de jó teneked!
Fúj át nekem is egy darabot belőled én most egyenlőre örülnék egy babának is cs meglenne már és egészséges lenne már!!:)
Hehe nekem az első kettő tuti mensi alatt jött össze, (mert máskor tényleg védekeztünk), és nem kérték ki írásban a véleményemet, hogy jöhetnek-e. De jó, hogy jöttek...
A harmadiknál már "majdnem" terveztük, úgyhogy ő akár lehetett félidőben is, de ő is azonnal lett...
Szerencsére én ilyen vagyok... Bár azért egy idő után nyilván óvatosnak kell lenni, mert tele lesz a lakás gyerekkel... És hormonális fogamzásgátlót nem szedhetek egy korábbi műtétem miatt..
Bocs egy off: Mit jelent a neved?
on
miért gondolnálak felelőtlennek?
igen, pénteken lesz 1 éves a fiam:)
Ne haragudj-nem vagyok jó kedvemben és úgy éreztem a válaszaidból mintha felelőtlennek vélnél engemet!
Megkerestelek,látom van kisfiad,örülök neki!
Én október óta nagyon ingerlékeny vagyok mindenre,nem tehetek róla... :)
És keresem a választ olyasmire amit még nem tudok,nem azt amire tudom...
valószínű összekevertelek másvalakivel.
nem követték nekem.
nem kell mindennap uh-ra rohangálni
talán nézd meg az adatlapomat és kiderül, van-e gyerekem.
Miért kellet volna követni???
Neked követték?
Nem fogok mindennap szaladozni ultrahangra cs mert peteérésem van vagy tüszőrepedésem van-e?
Neked van gyereked?
de neked követték uh-al a ciklusodat, nem???
akkor elvileg tudnotok kell, kb, mikor repedt meg a tüsző
Vagyis hanyadik nap?
Ez is érdekel nem cs a spontán peték h kiszabadulnak-e?
Meg a ciklus hossza is nagyjából...
De nem mindenkinek van középidőben, max. az az általános. A kérdés arra vonatkozott, hogy nem peteéréskor fogant. Neked akkor fogant, csak később volt a PÉ-d, mint az átlagnak.
A kérdező arra kiváncsi, hogy spontán peteérés által fogant e valakinek a babája, aminek nincs olyan jele, mint a hagyományos értelemben vett PÉ-nek, és mondjuk egy intenzív orgazmus váltja ki. Tehát ovu teszttel sem mérhető!
Igen elgondolkodtató amit irsz,meg az is elgondolkodtató hogy hogy képes 1 hétig a sperma a méhben maradni,mert ha igy van akkor én nagyon örülnék az még 20% esély kéne hogy legyen!:)
A ciklusaimmal idáig nem volt baj,11éves korom óta...
Nagy örömmel olvasom a válaszaitokat,csak nem ülök mindig a gép előtt...:)
És teljes mértékben egyet értek veled,azért is kérdezősködök olyan dolgokat amiket még nem olvastam se itt sem máshol,mondjuk a terhes vagyok-e kérdésre úgysem lehet válaszolni de ilyesmire szerintem igen...
:D
Neked van kisbabád?
és így van, attól, hogy menstruálsz még nem biztos, hogy van pé
de neked uh-al követték, ugye Nana?
ha minden rendben van, jókor vagytok együtt, jó időben és minden passzol is csak 20%-ék van arra, hogy terhesség legyen.
nem mellesleg a minden 5 terhességből csak 4 születik meg.
elgondolkodtató
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai