Homeopátiás bogyókat folyamatosan lehet szedni? (tudásbázis)
Hát nem tudom. Amikor nekünk Zsebikének voltak problémái,akkor en is kapaszkodtam mindenbe,vettem neki mindenféle csodaszert,de szerintem ha tényleges javulást akarsz elérni a kutyusnál,akkor érdemesebb állatdokihoz vinni. Nekünk is tudott adni olyan bogyót,ami javított az állapotán. Lehet költségesebb,bár nem bizti,mert azért ha elkezd kísérletezgetni az ember ilyen csodaszerekkel az igen csak zsebbenyúlós dolog....
Egyébként hinni persze lehet benne,de nagyon kevés ilyen szer okoz javulást szerintem.
Úgy olvastam ,hogy "hiszel"a homeopátiában 😁
Nem ,nem hisz benne mindenki ,de úgy én gondolom végülis vesztenivaló nincs ha akár csak egy picit is hiszünk benne.
Erre rátaláltam én is,de köszönöm neked,hogy foglalkozol a dologgal.
Én is hiszek benne és egyébként a hit az alapja a gyógyulási/karbantartási folyamatnak.
Légcsőszűlületre ajánlották neki heti 3x 1 bogyót.A köhögése sokkal kevesebb lett.
Rendelni kellett és nagyon mást nem tudtak mondani a használatával kapcsolatban.
Nem dob ki semmi erre vonatkzó választ a google.
Nem saját részre van a bogyó.
(Egy kiskutya szedi)
Egyszerűbb lenne beírnod a google keresőbe a bogyó nevét. Csak kiad valami tájékoztatót.
Amúgy amennyi hatóanyag azokban van, szedheted nyugodtan.
Nyílván nem tettem volna fel a kérdést ha volna hozzá tájékoztató..
Nincsen külön dobozban,de azért köszi a hozzászólást!🙃
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy a homeopátiás bogyókat csak kúraszerűen lehet szedni vagy folyamatosan is?
A kúraszerű szedés után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz,hogy újra szedhető legyen?
Köszönöm az esetleges válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a hatásosabb? 15hónapos kisfiam vízben oldva nyelje le a homeopátiás bogyókat, vagy többet ér, ha a szájába teszem?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Kecskeméten kapok valahol Réz tasakot?Amibe a homeopátiás bogyokat lehet tárolni:)
- A fogzásra való homeopátiás bogyókat, mennyi vízben kell feloldani egy 7 hós babának?
- Mikortól lehet elkezdeni inni a szoptatós teát és szedni a Ricinus Communis homeopatikumot?