A fogzásra való homeopátiás bogyókat, mennyi vízben kell feloldani egy 7 hós babának? (tudásbázis)
Mivel gyógyszertárban dolgozol illene ismerned a homeopátia fogalmát és hatásmechanizmusát.
Én régóta foglalkozom természetgyógyászattal, a homeopátia egy szelíd gyógymód, nincsenek mellékhatásai. Évek óta gyakran alkalmazom, soha senkinek semmi baja nem lett tőle, mivel természetes módon erősíti az immunrendszert és serkenti a szervezet öngyógyító képességét .
Egész pici vízben oldom a golyócskákat és szintén nurofen fecskendővel adagolom a kisfiamnak.
Hm rémálom,sátán? Gyógyszerész vagy?Évek óta szedek homeopatias szert és nincs rémálmom...
.Sőt az unokáim is szednek.A gyógyszereknek nincs
mellékhatáa?( Nem fejtem ki a véleményem ,mert reklámnak minősül)
Sziasztok!
Saját tapasztalatból mondom,hogy aki hisz ebbe,dobjon ki minden homeopátiás szert ami van otthon,mert ha nem teszed,maga a sátán költözik be az életedbe,és nem szabadulsz meg könnyen!Én átéltem ezt,és mindenkit csak óvni tudok ettől!
Ne akarjatok a gyerekeiteknek rémálmokat!!!
mert folyamatosan kell adni szünet nélkül. Ez nem olyan mint a gyógyszer h immunis lesz rá.
Nálunk semmilyen fájdalom nincs mióta szedi előtte rohamokban jött.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Melyik a hatásosabb? 15hónapos kisfiam vízben oldva nyelje le a homeopátiás bogyókat, vagy többet ér, ha a szájába teszem?
- Kecskeméten kapok valahol Réz tasakot?Amibe a homeopátiás bogyokat lehet tárolni:)
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?
- A homepátiás bogyókat mennyi vizben kell feloldani? (fogzáshoz és általában)