Azt még ő se szerette felvenni... Látnád most! Alvás előtt épp a farmerját próbálta visszavenni és mondogatta, hogy öltöz. :D
Jövőre már jó lesz, meglásd! Próbálj vele játszadozni közben, puszilgasd meg minden kibújó kis végtagját, plusozásko a pocakját. Így valami jó is lesz neki benne! :D Nekem nagyon sokat segített. :)
Cuki kis csajszid van, remélem mire az enyém ekkora lesz ö is szeret majd öltözni:-)) Láttam a képet, abban helyes ruciban a mólónál. Enyém egyenlőre utálja a hasonló cuccokat:-(((
Gondolom kicsi babáról van szóén a fiamnál kb egy evőkanálnyiban szoktam, mert ennyit gond nélkül meg tudott inni, és a fecskendőbe is könnyedén fel tudtam szívni (nurofenes fecskendővel adtam be neki)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.