Kecskeméten kapok valahol Réz tasakot?Amibe a homeopátiás bogyokat lehet tárolni:) (tudásbázis)
a c200-as gondolom fel iratad vagy hogy sikerült be szerezni??
a káliumot én is kiprobálom:)hátha többet alszik este:)
jó lenne már aludni eggyet:)
Te is ugy szoktad adagolni hogy ahány éves annyi bogyó?
Mert valaki azt mondta nekem hogy mindenkinek 5 golyó az adagja.De a másik meg azt irta hogy 5 év alatt annyi golyó ahány éves.na most döntsd el.
Szóval C200. Ez azt jelenti, hogy 1 liter vízben feloldottak 0,0000...{összesen 399 darab nulla}...000 liter hatóanyagot.
Kérdés, mi maradt a hatóanyagból?
Ha mondjuk 1 mol alapanyagot oldottak fel, akkor:
6.02×10^23/1×10^400 = ~0.00...{összesen 374 darab nulla}...000% az esélye annak, hogy az egy literben maradt egyetlen hatóanyag-molekula. Ez sokszázezertrilliárdszor kisebb esély, mint amennyi a lottóötösé.
Magyarul a tiszta oldószert (víz vagy alkohol) kaptad meg.
Csak elmélkedek... :-)
Kálium bromátum 15 CH reggel és este 2-2 bogyó ( mert 2 éves volt ) hetente 1-1 bogyóval emeltük 5-ig, és havi 1* SILICEA C200-as 2 bogyó!
Az első hét iszonyú volt sokkal rosszabb lett, de utána beállt. éjjeli felriadásokra, nyugtalan alvásra szedtük. az alvás időbeli hosszával nemm volt baj csak nem pihente ki magát. 2 évesen úgy aludt, mint egy 2 hetes csecsemő
Milyen bogyit szedtetek alvás zavarra??
Az én kis bencém is nagyon nehezen és keveset alszik pici létére:(
igen is van benne hatóanyag Hasonlót hasonlóval elmén müködik.
Lehet hogy placebo de akkor is hat
Mértne szedném ezt ha ez is hat és nincs teli azzal a sok méreggel
A placebó az csak pszihés úton hat de a homeopátia az őngyogyitó mechanizmust aktiválja a szervezetben.
Csak a felnöteknél egyre nehezebb ezt aktiválni mert mindig gyógyszerért nyulnak.
És elfelejti hogy hogyan kelenne müködnie.
"amikor már semmi sem segített" -na ennek örülök. A homeopátiás kuruzslással csak akkor van problémám, ha normális kezelés *helyett* választja ezt valaki.
Egyébként áltudomány, lényegében nincs benne hatóanyag, tehát placebo. Ami bizonyítottan jótékony hatású...
az a kölök a FIAM, légyszi ismeretlenül is adj meg ennyi tiszteletet, alvászavarra szedtük, amikor már semmi sem segített
mellesleg 10 hónapig volt homeos bogyó mellett tejem annak ellenére, hogy egyszer sem szopott a pici fiam csak fejtem, mert a betegsége miatt nem szophatott....és császárral szültem a 26. héten és még így is volt tejem....de ez csak 2 példa a sokból!!!!
A körülményeket nem ismerem. Első körben arra tippelnék, hogy magától is meggyógyult volna az a kölök. Mint ahogy párszor már megesett a történelem során...
Egyébként tisztában vagy a homeopátia (vélt) hatásmechanizmusával?
Képzeljétek addig kerestem hogy találtam:)
Akit érdekel Kecskeméten a malom patikában tartanak ilyen kis és nagy méretben is:)
Ma vagy holnap megyünk is:)
én se hallottam még de íme:
Homeopátiás réz tasak
Gyártó: Lorix Kft-Magyar termék
Ajánljuk mindazoknak, akik gyakran használnak homeopátiás készítményeket, és azokat a táskájukban, a mobiltelefon közelében tárolják, szállítják. Mivel a réz árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást, ezáltal megvédi a homeopátiás készítményekbe zárt információkat mobiltelefonunk, mikrósütő sugárzásától, negatív információitól. Árnyékoló hatását a gyűrögetés csökkentheti. Lehetőleg ne mossuk, vagy ha mégis, akkor semleges kémhatású gyapjúmosószerrel, kézmeleg vízben, csepegtetve szárítsuk.
Méret:
kicsi 11x12 cm
nagy 11x14 cm
Csak az a baj ha elmegyek mindig a táskámban kap helyet és persze ott a telefon.
Most neki kezdtem a hátfájós bogyinak amit legalább 1 hónapon át kell szedni:)
Majd csak sikerül beszerezni ha nem marad a posta:(
aha - vagyis dobozostól kellene ebbe a tasakba rakni? köszi a választ, én még nem is hallottam ilyenről, pedig rendszeresen használok homeopátiás termékeket.
szerintem amúgy elég, ha nem rakod közvetlenül a telefon mellé ;)
Ez a réz tasak arra jó hogy megvédi a bogyikat az úgymond sugárzástól.
Pl ha táskában hordod akkor a teló mellé is rakhatod:)
A neten találtam de a kicsi 720ft körül van és 990ft a posta költség:(
Ezért gondoltam hátha valahol lehet kapni:)
Sziasztok szeretnék venni olyan kis réz tasakot amiben a bogyokat lehet tárolni:)
A neten néztem de többe kerül a posta mint a tároló:(
Igy ha menénk be a városba megnézném hátha:
Esetleg ötletek??
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Melyik a hatásosabb? 15hónapos kisfiam vízben oldva nyelje le a homeopátiás bogyókat, vagy többet ér, ha a szájába teszem?
- Van valahol Kecskeméten hypoxi szalon? Szeretném kipróbálni!
- A fogzásra való homeopátiás bogyókat, mennyi vízben kell feloldani egy 7 hós babának?
- Mi a véleményetek a Biola termékekről? és Kecskeméten lehet valahol venni?