Hol vannak a tanárok, mikor a gyerekek összeverekednek? (beszélgetés)
A mi sulinkban minden tanár intézkedik, ha balhé van, de aki akarja, úgyis talál lehetőséget, hogy ne legyen, aki közbelép!
LÁttam én már olyat, hogy a tanárnőt csapta meg egy túlkoros b.rom, a "gyegusz" helyett. Helyettem is szedett már le 0 IQ-s gyilkológépet egy kissrácról egy másik diákom, mert nekem esélyem sem lett volna. A tanár nem biztonságiember!
az eggyik válaszolónak aki irta hogy 23 éve skorig ingyen van az okj annak üzenem hogy nagyon buta.
Elmagyarázom,elkell menni a munkaügyire,ott feliratkozol egy szakmára,majd elmész megírni a tesztet,utána a góré a munkaügyire behív,ha szimpatikus vagy neki felvesz,ha nem akkor ezeket mondja mint nekem:nemvagy hátrányos helyzetű,rosszul irtad meg a tesztet,stb.
plussz lenézően beszél veled beszól stb.
Ugye-ugye?
Nem kell hülyeségeket kérdezni, és akkor nincs miért szégyenkezni utána. ;-)
Enissa, ugy erzem, elbeszelunk egymas mellett. egyetertek abban, hogy a gyerekeket meg kell vedeni az iskolai eroszaktol, a lelki terrortol, es a tanar sosem csufolhatja a diakokat. ami miatt felszolaltam, hogy mindig mindenki a tanarokat okolja, kulon allatfajnak titulalja.
en sertodott sem vagyok, se nem sirok, csak annyit jegyeztem meg, hogy erdekes, akik a csufolodas ellen vannak, azok maguk is csufolodnak. mar nincs kedvem visszakeresni, de arita85 is asszem disznofejunek titulalt valakit, es meg o panaszkodott, hogy csufoljak.
egyebkent nalunk a sulit bekameraztak, jottek is a szulok szemelyisegi jogokkal es peticioval, igy elertek, hogy csak a suli udvara van bekamerazva es a folyoso :S
Hála Istennek, 4 hónapja már nem vagyok szenvedő alanya... De még vannak rémálmaim az iskoláról...
Harcoljanak a fiatal, energiától duzzadó amazonok.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?
- Vajon mit gondolhatnak a többiek azokról a gyerekekről, akik bullyingolva és/vagy kiközösítve vannak?
- A kamasz gyerekeket elviheti a gyámhatóság, ha egyedül vannak otthon?
- A mostani gyerekek miért vannak így ráizgulva, hogy mit vegyenek a szüleiknek karácsonyra?
- Milyen játszóterek és látnivalók vannak Egerben, amik kicsi gyerekeknek is érdekes lehet?
- Futószemölcs kezelése gyerekeknél hogy történik? Milyen lehetőségek, módok vannak?