Milyen játszóterek és látnivalók vannak Egerben, amik kicsi gyerekeknek is érdekes lehet? (tudásbázis)
Szia!
10pontos kérdés :-)
Csütörtökön indultunk volna, erre az 5 éves lányomon hétfőre kijött a bárányhimlő, úgyhogy szépen maradtunk itthon. Rengeteg kiütése lett. Az öccse legalább jól járt, mert őt elküldtem nagyiékhoz nyaralni.
szia! játszótérnek a legegyszerűbb és legnagyobb az Érsekkerti, a város szívében. Eltéveszthetetlen :)
állítólag szuper a strand, bár én évek óta nem voltam :( és nem tudom, milyen idő lesz.
de a vár még egy kisgyereknek is élmény, a kopcsik marcipánia szerintem különleges.
imádom Egert, de szerintem nem eléggé kisgyerekbarát, vagy csak én nem tudok róla...
remélem, mások írnak még jó tippeket!
Sziasztok!
Jövő héten Egerbe megyünk nyaralni egy hétre.
Tudnátok jó programokat, tippeket mondani, ami két 5év alatti gyerkőcnek is szórakozás lehet? Játszóterek címei is érdekelnének.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Budapest, te csodás./nevezetességek, látnivalók/