Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen játszóterek és látnivalók vannak Egerben, amik kicsi gyerekeknek is érdekes lehet? fórum

Milyen játszóterek és látnivalók vannak Egerben, amik kicsi gyerekeknek is érdekes lehet? (tudásbázis)

2012. jún. 30. 13:04
sajnálom...
11. csucsumucsu (válaszként erre: 10. - Kiraroli)
2012. jún. 22. 15:07

Szia!

10pontos kérdés :-)

Csütörtökön indultunk volna, erre az 5 éves lányomon hétfőre kijött a bárányhimlő, úgyhogy szépen maradtunk itthon. Rengeteg kiütése lett. Az öccse legalább jól járt, mert őt elküldtem nagyiékhoz nyaralni.

2012. jún. 18. 15:09
hogy sikerült a kiruccanás???
2012. jún. 8. 13:42
Köszi a tippeket!
2012. jún. 7. 20:02
bogácson a lepkemúzeum, és a babaház, mezőkövesden a gépmúzeum, zsóry fürdő, és ott is van egy szuper nagy játszótér az sztk mögött
2012. jún. 7. 19:59
nem messze van szilvásvárad , oda is érdemes elmenni!!!!!vagy cserépfalu mellett az ősember-barlag, és a subalyuk múzeum
2012. jún. 7. 19:57
demjén és egerszalók viszi a pálmát! a bogácsi most nem igazán a legjobb... --strand--
2012. jún. 7. 19:56
gyermekvár játszóház(bazilika mellett-gyermekmegőrzést is vállalnak), városnéző kisvonat,harlekin bábszínház , a strand nagyon szuper! egy egész napos élmény a gyerekeknek is...
4. csucsumucsu (válaszként erre: 3. - Bdioda)
2012. jún. 7. 18:58
Köszi az ötletet. Máltai játszótér van esetleg a városban? Az mindenhol jó szokott lenni. A környéken hallottam több strandról is, azok milyenek? Pl. Egerszalók?
2012. jún. 7. 18:54

szia! játszótérnek a legegyszerűbb és legnagyobb az Érsekkerti, a város szívében. Eltéveszthetetlen :)

állítólag szuper a strand, bár én évek óta nem voltam :( és nem tudom, milyen idő lesz.

de a vár még egy kisgyereknek is élmény, a kopcsik marcipánia szerintem különleges.

imádom Egert, de szerintem nem eléggé kisgyerekbarát, vagy csak én nem tudok róla...

remélem, mások írnak még jó tippeket!

2012. jún. 7. 18:54
2012. jún. 7. 18:47

Sziasztok!

Jövő héten Egerbe megyünk nyaralni egy hétre.

Tudnátok jó programokat, tippeket mondani, ami két 5év alatti gyerkőcnek is szórakozás lehet? Játszóterek címei is érdekelnének.

Köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook