Hol vagy, nagy szerelem? (II.rész) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hol vagy, nagy szerelem? (II.rész)
Igen létezik szerelem... Nagy is igazi is és nagyobb lángok is....Ez az érzés jön és nem érdemi kérdés...
Igaz emberek igaz szívvel élik meg minden apró pillanatát és mindent megtesz azért hogy el ne veszítse ezt az érzést amit szerelemnek hívunk...
Vannak akik játszanak ezzel és nem érdemesek ezen keresztül az igaz szív szerelmére...
Persze olykor ők is szerelembe esnek és megélik mind azt amit ők tesznek másokkal olcsó játékukkal...
Van hogy az ember többször is szerelembe esik hisz társas lények vagyunk ás vágyjuk hogy szerethessünk és szeretve legyünk...
Ha szépen és tisztán bánunk vele egy életre szólhat ez a gyönyörű csoda.... Ha eljön vigyázzunk rá és figyeljünk is rá mert ha nem tesszük sok sok fájdalom az ára...
Nagyon sokan felreertettek! Koszonom a pozitiv illetve negativ kommenteket is :)
Nem szorol szora kell ezt a "hol vagy nagy szerelmet" erteni ...en csak kivancsi voltam a velemenyekre,eletekre,tapasztalatokra,amiken eddig atmentetek .. elnezest kerek, ha barkit is "felre vezettem". Meg vagyok elegedve az eletemmel, ahogyan irtatok van egy gyonyoru,okos gyermekem,van munkam,van hol laknom es kepzeld el kedves hozza szolo, hogy tudok oromet lelni pl egy konyvben vagy akar egy filmben is . Tehat ugy gondolom, azert mer szeretnek egy kapcsolatban elni,ahol NOKENT tekint ram a masik fel ezert nem gondolom hogy bennem lenne a hiba, ha megis akkor csak annyit tudok mondani,hogy senki sem hibatlan!
Tehat megegyszer: A CIKKET NE A SZO SZOROS ERTELEMBE RAKTAROZZA SENKI! KOSZONOM !!:)
Háááát, nem is tudom....
Szerintem azt kellene elfogadnod - előszöris - hogy a szerelem nem folyamatos, mindég lángoló s örökké tartó! Szóval nem egy film!!!
Vannak hullámhegyek és völgyek is persze!
És nem szabad feladni a nehézségek időszakában sem.
Nagyszüleink együtt élték le az egész életüket, egy célért dolgoztak, harcoltak, gyerekeket neveltek és megbízhatóan segítették egymást ha szükség volt rá.
Ezen kívül megtanulták értékelni az életet és örülni az apróságoknak is!!!
Szóval kár, hogy a mai lányok annyit néznek romantikus filmeket!
Nem cikizem.
Jon a nagy beteljesules, utana a + teszt.
A sors ismetli onmagat.
Egészséges fiatal nő, persze, hogy hiányzik.
60 év múlva nem fog, akkor majd ő cikizi a fiatalokat.
Szerintem nem jár mindenkinek a szerelem. És ez jól is van így. Nagy önismeret kell ahhoz és igen magas érzelmi intelligencia, hogy jól tudjon valaki választani. Én azt hiszem, hogy akiben ez nincs meg, az elmegy a nagy szerelmek mellett...
Valahogy kissé méltónak kell hozzá lenni emberileg és emberségből is jól kell vizsgázni egy tartós (talán végtelen) szerelmi kapcsolathoz.
És még ott van a szerencse is. Sok komponensből áll ez az egész.
15 evesen felnottesdit jatszott, 10 (-15) ev mulva kiegve, megfaradva "elni akar".
Mintha valaki nulla edzessel akarna indulni a marathonon.
Csak annyi jar az eletben az embernek, amiert megkuzd, kiharcol, verejtekezik, megdolgozik.
Tanulni, dolgozni, lemondani, fejlodni, megbecsulni, elfogadni, stb.
Egyébként nem jár mindenkinek, ez nem olyasvalami, ami jár.
A gyerekedért felelsz elsősorban, akkor is, ha kamaszként szülted. Az energiáidat arra kellene koncentrálnod, hogy megteremtsd az életet a saját lábadon, a gyerekedért, nem arra, hogy egy kamaszfiúval flörtölj. Mi a terv? Majd eltart titeket legalább félig vagy hogy képzeled?
Komolyan kérdezem. Az emberek nagy része itt a fővárosban nem hivatkozik arra, hogy "nincs itt semmilyen rokonsága", hanem megteremti a maga életét.
Igen, nehéz. De a te dolgod, hogy megoldjad ezt: felelős vagy a lányodért.
Nem hiszek abban, hogy a boldogság oka a szerelem. Az csak egy kicsi szelet az egészből.
A gyerek, a harmonikus családi és baráti kapcsolatok, az olyan munka, ami megelégedéssel tölt el, mert hasznosnak ítéled, az igényeidet fedező anyagi helyzet mind szükséges hozzá. És ezeket neked kell megteremteni,neked kell megdolgozni értük.
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- Plátói szerelemben szenvedek már egy éve és nagyon tanácstalan vagyok. Elmondanád a véleményedet a helyzetemről? Te mit tennél?
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?
- Hol vagy, nagy szerelem?