Hol vagy, nagy szerelem? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hol vagy, nagy szerelem?
Szerintem már többen is leirták hogy mit kéne, hogy csináljál..
Az első fontos lépést már meg is tetted bevallottad magadnak és másnak is elmerted mondani hogy ez így nem jó!
Összefoglalnám: Ha szereted az emberedet nég, akkopr adj egy utolsó esélyt a kapcsolatotoknak beszélj vele, hogy oldjátok meg...
Ha már nem szereted, akkor azonnal lépj tovább bármi módon, mert csak vesztegeted az idődet ezzel a z állapottal.. HajRá! Sok Sikert! És Boldogságot, persze
Szerintem vagy annyira értelmes, hogy felmérd, van-e értelme ilyen fiatalon beletemetkezni egy szar kapcsolatba, lehet-e rajta javítani, szereted-e még annyira, hogy megérje az erőfeszítést.
A pasik könnyen belepunnyadnak egy kapcsolatba. Ez nekem sem tetszik.
Így igaz, a társas magánynál az egyedüllét is jobb.
A cikk írója alaposan elcseszte az életét, bármilyen keményen is hangzik. Neki kell rendbe hoznia.
Nem tudok egyetlen tinimaminak se gratulálni. Ha ahhoz van eszük, hogy ész nélkül keféljenek, akkor legyen eszük a saját maguk által generált problémákat megoldani.
Sajnálom:(
De nézd a pozitív oldalát, mert van!
Az írásodból kitűnik, hogy okos , értelmes, logikus és összeszedett nő vagy. Jó a stílusod!
Szóval,hajrá, mert minden rajtad múlik!!!
Amit leírtál, szerintem nem olyan tragikus. Más családok sem mennek folyton nyaralni. Már férjek is visznek haza munkát és vezetik le utána a stresszt telefonnal, gépezéssel.
Téged és a gyerekedet ha szeret, attól még lehet ilyen az anyagi helyzet miatt.
Ha nincs hova menned, még kivárnék egy kicsit a helyedben, mert ennél csak sokkal rosszabb lenne. Nyissál a férjed felé te. A szexet is fel lehet dobni. Keress közös olyan programot, ami nem kerül pénzbe, pl. sétálni a közeli erdőben, szabadstrand stb.
Hát ha van hová menni (szülőkhöz pl.) akkor tipli.
De ha nincsen az jó nagy szpás.
Mondjuk így meg egyik fél sem boldog az tuti.
Hát na.
Ugrás a teljes írásra: Hol vagy, nagy szerelem?
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- Hol vagy, nagy szerelem? (II.rész)
- Plátói szerelemben szenvedek már egy éve és nagyon tanácstalan vagyok. Elmondanád a véleményedet a helyzetemről? Te mit tennél?
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?