Hol lehet kapni Tiffany & Co ékszert? (beszélgetés)
11. agis (válaszként erre: 8. - Emagdi)
2010. jún. 21. 17:53
Nem, de te használod az internetet:)
10. agis (válaszként erre: 9. - Emagdi)
2010. jún. 21. 17:53
Van a via del Corso, a via Condoletti (azon van Louis Vuitton), meg ez a harmadik, aminek nem tudom a nevét. Ez az az utca, amerre van a Chanel, Tiffany's és az Hermés is.
mondjuk az összes puccos bolt ott van, nem hiszem hogy gond lenne megtalálni aki keresi :)
8. emagdi
2010. jún. 21. 17:25
na megnéztem, a tiffany ezüst ékszerek is sterling ezüstből készülnek (nyilván) :D
egyébként a google csak az én gépemen működik? :)))
7. emagdi
2010. jún. 21. 17:22
megnéztem, tiffany.com oldalon fent van a boltlista. ausztriában van üzletük, az nincs messze. :)
6. agis (válaszként erre: 1. - Huncutos)
2010. jún. 21. 17:22
A Piazza di Spagna-tól elindulva a Piazza del Popolo felé, a Chanel bolt után (nem vicc, tényleg ott van).
5. emagdi (válaszként erre: 1. - Huncutos)
2010. jún. 21. 17:20
a sterling ezüst 92,5%-ban tartalmaz ezüstöt. a fennmaradó rész valamilyen ötvözet.
de nem véletlenül van ez így, hiszen a sterling ezüst kb kétszer olyan kemény és jóval nagyobb a szakítószilárdsága mint a tiszta ezüstnek.
ezért nem lenne túl okos dolog tiszta ezüstből készíteni v vásárolni ékszert :D
bolt ügyben sajna nem tudok segíteni, de neten biztos lehet tőlük rendelni.
4. Bucóka20
2010. jún. 21. 17:19
Inkább nem is olvasom h mit írtok,mertén pont pár napja vettem az egyik"aukciós" oldalról egy ilyen karperecet.Pedig olyan gyönyörű.:-)
3. 9bbc382386
2010. jún. 21. 17:17
Hátigen,és ezek az aukciós oldalak árulják a full gagyikat minden márkából.
Csak óvatosan,mint a swarovskinál,azt is csak a márkaboltjában ajánlatos megvásárolni.
2. agis
2010. jún. 21. 17:14
Én egyedül Rómában láttam Tiffany's ékszerboltot.
1. huncutos
2010. jún. 21. 17:13
Nyakláncot és karkötőt is szeretnék de mindenhol csak a sterling ezüst ékszereket kínálják,ami olyan mintha bizsu lenne,úgy fénylik.ha jól tudom létezik "tiszta" ezüstből is de nem tudom hol kapható és mennyiért?
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Porcelán fogra lehet fogékszert ragasztani?
- Az ékszerteknősöm nem nyitja ki az egyik szemét és nagyon fura hangokat ad ki, nyöszörgéseket. . . Mi lehet ez?
- Segítsetek! Mivel lehet az ezüst ékszert takarítani? Szódabikarbónát, fogkrémet próbáltam.
- Hogyan lehet meggyógyítani az ékszerteknősömet ha az a baja hogy nyöszörög és a szemén egy hártyaszerűség van?
- Az ékszerteknősöm páncélján vastag, kocsonyás réteg van. Mi lehet ez?