Hogyan tüntethetjükük el a narancsbőrt? (beszélgetős fórum)
Szerintem láb mindenképp. Amúgy nem értek ehhez nagyon, tavaly március előtt meg sem emeltem a fenekemet soha. És soha nem gondoltam volna magamról, hogy valaha is mozogni fogok. Tavaly le akartam adni 5kg-t, amit már máskor is sokszor megtettem koplalással, vagy csak azzal, hogy az evésen változtattam. De tavaly valamér elkezdtem tornázni is, és én úgy éreztem, hogy rettentő nagy a különbség a mozgással kombinált fogyás és a csak étkezésen változtató fogyás között. És biztos vagyok benne, hogy ugyanez a különbség a hízásnál is jelen van.
Ugyanazzal a testsúly egészen máshogy néz ki izommal, és izom nélkül. A naplómban vannak erről képek, most épp a 27 oldalon.
És visszatérve az eredeti témára, azért reagáltam arra amit írtál, mert ugyan sosem lesz már szépségkirálynő bőröm, de a torna hatására úgy érzem egészen megváltozott a bőröm tapintása. Hátam alján, a derekam táján volt nagyon sok göröngy, meg a combom külső oldala volt szép. És nem mondom, hogy nyomtalanul eltűntek, de szebb lett. És nem tudom, hogy ez is a tornázás miatt van-e, vagy egyszerűen a tornázás miatt szívesebben kenegetem magam, de ha száraz a bőröd tudod milyen az amikor lehúzol egy nejlon harisnyát, és minden irányba száll a lehámlott bőr. No ez nekem most nincsen. Lehet, h. egyszerűen javult a vérellátása ezeknek a részeknek, nem tudom. De ennyit arról, hogy nem értek hozzá, ha szeretnél olvasni ezekről, akkor összeszedek neked néhány cikket, amiket szerintem érdemes elolvasni. A kardio meg erősítő torna közti különbségről.
Az 5km edzéstervet nem csináltam, én nem akartam futni, csak véletlenül kezdtem el :) Sétálni akartam zsírégető tartományban, ehhez vettem egy pulzusmérős órát, és ennek a sétának a vége az lett, hogy kocogni kezdtem, és most már végig tudok csoszogni 5km-t. Tavasszal szeretnék majd újra, és rendszeresen futni, valamilyen edzésterv szerint. Most inkább csak otthon tornázok. Egyelőre Péntek Enikő edzésterve szerint.
Köszönöm azt ötletet nagyon aranyos vagy bnoi7525!
48 kg vagyok nem hiszem hogy szükséges lenne az a nadrág nekem a fenekem ami nagyon narancsbőrős:S Azt a plusz kg-ot amit még felszedtem azért nem nagyon akarom leadni:D
Nem nehéz, a fenék a legkönnyebb szerintem. Amúgy nem feltétlen direkt fenék gyakorlat kell, hanem egyszerűen tornázni. Péntek Enikőt ismered? Nézd meg a tornavide.hu-t rengeteg gyakorlat van fent kategorizálva, ingyen. Vaaagy... azt még nem próbáltam, de tervezem: fitnessblender.com. Itt is irtó sok egész testet megmozgató gyakorlat van, de választhatsz testrész szerint is.
Én Béres Alexandrával kezdtem, neki is minden dvd-jén van fenék blokk. Eleinte még az is elég volt.
További ajánlott fórumok:
- Kinek tűnt el a narancsbőr és hogyan? Akinek 2.-3. fázisú volt.
- Löttyedt, narancsbőrös fenéken és hátsó combon hogyan segíthetnék?
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- Hogyan tüntethető el a dohos szag bútorból?
- Hogyan ne legyen narancsbőröd?
- Hogyan tüntethető el a narancsbőr a legrövidebb idő alatt?