Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el? (tudásbázis)
A hasad biztosan beljebb megy, ha erősíted az izmaidat. Lefogyni meg csak akkor fog, ha a szervezeted úgy gondolja, hogy onnan bontja a zsírt, sajnos ezt otthoni módszerekkel nem lehet befolyásolni (mármint, hogy pont melyik részedről fogyj).
Sok sikert a gyakorlathoz! :)))
(Egyébként az, amikor maga alá húzza a térdét, hasonlít a Szentgyörgyi Rómeó által reklámozott Oto Chilivel végzett mozgáshoz, csak ugye azon a szöget lehet változtatni. De vannak ott más gyakorlatok is, mert 20 percig csak hasra dolgoznak.)
Megnéztem,hát...
Kíváncsi vagyok hányat tudnék megcsinálni. Majd kipróbálom,ehhez még nekem korán van:)
Nos, a parkettát bekenték valami padlóviasszal. Ehhez négykézláb kellett mászni, egy ronggyal meg a viaszos dobozzal a kézben.
Utána kcisit szikkadt, és jött a fényezés. Az egyik láb egy tiszta, száraz rongyon állt, a másik lábon egy pántos padlókefe volt, mint egy idétlen, szögletes papucs. A kefe sörtéi rövidre vágott, kemény szálak voltak.
Nos, ezzel a cuccal kellett riszálni, amíg fényes nem lett az egész. És úgy, hogy a kezelésbe vett területen a rongy és a a kefe felváltva járjon.
Totál kardió volt. Félbehagyni nemigen lehetett, mert akkor elveszett az egésznek a folyamata.
Én még ezt néztem, ahogy Nagymama csinálta!
A számot köszönöm, nem ismertem!- ez már nem lehet megleőó ezek után. A 90-es években a legkisebb gyerekem, a fiam még kicsi volt, a lányok meg kamaszok, nemigen hallagttam zenét, a tévénk még nem volt kábeles.
:-D
Nem próbáltam még, de ha valaki a zabkorpára esküszik, szerintem azzal is működik (mint ahogy a túrógombócba is lehet búzadara helyett zabkorpát tenni).
Azt biztos, hogy aki a túrót szereti, annak ez a süti is bejön.
Ez nagy ötlet!
Hogy gyorsan fogy, az nem kifejezés. Mire beértem a konyhából, már a fele nem volt meg! :-D
Nem a könnyűk közül való, az már biztos.
A tisztításra nem is gondoltam, elég macerás módja a padlófényezésnek :DDD
Persze, aki egyszerre akar lapos hasat és fényes padlót, annak ez a gyakorlat az alap :)))
Persze.
Én a zsírszegény túró mellett azt az öt deka margarint nem is éreztem meg. Ha félzsíros túrót kapok a boltban, akkor eszembe fog jutni a búzadarás változat, köszönöm az ötletet!
Ez haláli!
A nagy fittlabdán szoktak hasonlókat, de ez ingyen van. És még a padlót is tisztíccsa, hihi...
Nézd meg ezt 7 perc 15 másodpercnél!
Mondjuk az egész hasazásról szól, de a fenti rész kifejezetten érdekes és nem a gerincedet gyilkolod, mint a felülésekkel.
Az alma lehetőleg egy réteg legyen, mert volt ismerős,aki vastagabban rakta, és nem puhult meg.
A túrós töltelék tökéletesen megköti, nagyon jól lehet darabolni a kész desszertet.
Aha...máris! :)
Én zsírszegény túróból csináltam, és tökéletes volt. A receptet újságból fotózta be itt egy másik fórumon Zsó55.
Almás túrós:
8 db alma
300 g túró
2 db tojás
30g margarin (+a tál kenéséhez, 3 a tetejére morzsoláshoz)
½ citrom reszelt héja
fahéj
Az almákat meghámozva, kimagozva szeletekre vágjuk. A felét egy margarinnal kikent tálba rakjuk.
A túrót áttörve, elkeverjük a tojásokkal, a margarinnak, a citrom héjával. Ezt a krémet a tálban levő alma-rétegre simítjuk, majd a többi alma-szeletet is rátesszük. Margarint morzsolunk még a tetejére, majd forró sütőben 20 percig sütjük. Tetejét fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Én több almából sütöttem, a margarin pedig összesen 55 gramm volt, a tepsibe kent adaggal együtt. Tényleg nem deka, hanem gramm!
Raktam bele mazsolát és egy vaníliacukrot is.
Így lett ebből
100 gramm tápértéke:
kcal: 126.1
fehérje: 4.65
szénhidrát: 18.82
zsír: 4.25
Naná. :-D
Én egy évvel ezelőtt sütötem, és majdnem mindet én ettem neg.
Ráfogtam, hogy nagyon kicsi a tepsi.
Ugyanabban sütök most is, és napokig tart, míg elfogy, úgy dugom a fiam orra alá a tányéron.
A férjem nem volt édesszájú, egy-egy darabot evett csak.
Ha a fiam suliban van, akkor nem olyan jó magamnak sütni. De van ám cukor és liszt nélküli, almás túrós süti, nemrég próbáltam ki. Na az zseniális!
:DDD
Bizony,ha nem kóstolom meg,honnan tudom,hogy adhatom-e a gyereknek?Kifogásból jó vagyok:)
Én míg nagyon nyomtam megálltam,viszont van,amikor elgyengülök,elvégre emberből vagyok!!!
Én is ritkábban sütök,biztos ami biztos!
Jóvanna, de ha jól sikerült az a süti...
Én már megállom, de két-három darab azért lemegy. És ritkábban is sütök már, mint azelőtt.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Hogyan, mivel tüntethető el a tyúkszem? Kinek mi vált be?
- A 3 éves kislányomnak futószemölcsei vannak (5db). Mivel tüntethető el?
- Hogyan tüntethető el a dohos szag bútorból?
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?