Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok? (tudásbázis kérdés)
szia
nekem sokat segitett:
tudatos életmód váltás, sok zölcsi, gyümölcs, 1,5 folyadék ( viz) tea, gyümlé, zölcsilé
fürdés után citrommal "testápolozom"
terhességi csikjaim eltüntek, most narancsbőrre használom.....
jót tesz heti 1x melegvizes áztatás
és remélem elhiszed, a pozitiv gondolatok is
minden nap többször mondogasd, meglátod csodát tesz
FELTÉTELEK NÉLKÜL SZERETEM MAGAM
MINDEN EGYES KORTYTÓL ÉS FALATTÓL EGYRE KARCSÚBB VAGYOK.
ÚGY NÉZEK KI ....ahogy akarsz....
tudatod előbb utóbb vissza adja...
sok sikert
én rossmannos krémet hsználok. mandulaolajasat.
szeritnem is nagy részben genetika, de azért hátha ez is használ.
úgy tudom hogy a mandulaolaj az jó rá.
én most 21+2 nem csíkosodom, remélem így is marad :-)
én BABE 6000 Ft-os mások által nagyon dícsért krémet használok.Most járok félidőben, 5. héttől kenem és már elkezdtem csíkosodni...:(
adottság kérdése.egyik ismerősöm szintén telt alkatú, nagyon nagy hasa volt kismamaként és egy csíkja sem volt és soha semmivel nem kente...
www.weleda.hu
itt találsz hasznos dolgokat:))
Azt olvastam egy adottság kérdése, van akinek mindegy mit csinál, akkor sem lesz, míg mások kenhetik a legjobb cuccokkal is és mégis lesznek.
Nekem biztos lesz, mrt mikor serdültem a csípőm és a cicim is tiszta csíkos volt, de idővel a pirosból bőrsínű lett, alig észrevehető.
Szia
Mi is ez pontosan?
Nekem a testépítéstől voltak csíkjaim, csak a kémiai peeling tudta eltüntetni/2 alkalommal voltam Dr. Ignácz-nál/, korábban kentem az ég világon mindennel,voltam laseres kezelésen is.
Egy nagy gondom volt solariumozni nem lehetett előtte, teljesen ki kellet fehérednem .
Sziasztok
Írt nekem Zsuzsa, bár nem ismerem, hogy van egy kezelés ami drága Pesten, de ő 2007-ben kipróbálta a bőrgyógyásza ajánlotta és eltüntette a csíkjait. Nem tudom hihető e? Szerintetek?. Sajnos nekem nem csak ez a probléma, hanem hátul a combomon narancsbőr is van, úgy néz ki mintha dombos lenne.Erre mi a legjobb?
Nekem 12 évesen a gyors növéstől mellen,csípőn lett sok:-((Azóta szültem 2-szer még több lett!Lehet tornázni,hogy a hasizom öszehúzza kicsit,de a bőrgyógyász főorvosom mondása szerint "majd a sebészkés meggyógyítja"!!
Amúgy tényleg egyéni függő,a nők 95 %-a csíkos lessz valamilyen szinten!De ha a párod és önmagad elfogadjátok a többi nem számít!!A strandon minen anyuka így néz ki és abszolúte nem érdekli őket!!Akinek nem tetszik ne nézzen rá:-)
akkor napocska tetkó a hasra :D nekem ott tépték szét, bármivel kentem :)
(megnyugtató, mi? :DD)
ez tetszik:)
de azért inkább a terhességi csíkjaimhoz ragaszkodnék :)
egyébként nekem sem tüntek el, csak halványodtak vékonyodtak,
a dokim mondta, hogy ez bőrtípus függvénye, megfelelő testápolóval helyre rázható valamelyest.
Akkor nem fog érdekelni szerintem. Olyankor más a fontossági sorrend!
Lilák még a striáid?
Nekem is vannak "csíkok"a hasamon.
De ezt nem lehet el tüntetni...esetleg halványítani!!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Ki mit használ vagy használt a terhességi csikok megelözésére?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- A terhességi (hízási) csíkok
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Akinek a terhesség után jelentek meg a terhességi csíkok, mivel tudta azt eltüntetni (ha el tudta..)?