Hogyan ne legyen narancsbőröd? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan ne legyen narancsbőröd?
Sziasztok!
1 hónapja nem szedek fogamzásgátlót ezzel együtt elkezdtem diétázni,és csak vizet inni,sok gyümölcs,mozgás:sok guggolás és krém.
Nagyon sokat változott a bőröm látszólag csak akkor narancsbőrös ha jól összenyomom,de akkor is csak kicsit,de előtte akkor is látszott ha beáltam a tükör elé,és most,semmi.
Sőt akkoriban fájt is érintésre bőröm vagyis nekem már cellulitiszem volt.De érzem hogy sokat javult a helyzet. És már fájni sem fáj.
A koffein az kivonja a vizet a szervezetből, aza a sejtekből, tehát igenis felelős a cellulit-is kialakulásáért.
A cellulit maga a laza kötőszövet, ennek gyulladt állapota a cellulitis.
Sziasztok!
Ha valakinek a fogamzásgátlótól van narancsbőre akkor azon csak úgy tudok segíteni ha abba hagyom?
Garniert használom én is+a feszesítő krémet,mostmár csak vizet iszom és több gyümölcsöt eszem.
Amíg szoptattam egyáltalán nem volt narancs bőröm.De most újra van,és már fáj is..
Szólnom kellene a nődokimnak?
Ezekben is annyi műanyag van, mint az összes többiben. Nem vegyi úton hatnak. Az a fura édsekés szag, amit azuram rögtön kiszúr, és fújjol :-), az fruktóz. A kémiáját ne várjátok, mert gőzöm sincs, hogy pontosan mi, hogyan működik benne, csak kavíáncsi voltam, mennyit árthatok vele a bőrömnek. Egy bőrgyógyász cikke szerint, semmit, hiszen a bőr felső rétegének fénytörését változtatja meg. Így nem mahinál a pigmentsejtekkel, és semmi más egyéb káros reakciót nem vált ki. De legalább ápolja a bőrt. Egyetlen hátránya a jellegzetesen illatán kívül, hogy könnyen kopik, és megfogja a ruhát. De ha nincs nagy fizikai hatásnak kitéve, a kopás sem szembetűnő. Igaz egyik bikram jóga után elég csúnyán néztem ki, de ott azért húzod, nyúzod a bőrödet.
Szinte bármelyik jó, attól is függ, mit használsz alapban. 4 félét próbáltam, mind egyformán büdös, a Garnier jött be legjobban, mert könnyű az állaga és gyorsan beszívódik. És az ára sem rossz.
szerintem is genetika. én sportolok, heti 4-5ször, hétvégente meccs, iszok napi minimum 2,5-3 liter vizet - nem cukros löttyöket, hanem vizet, vagy fekete illetve zöldteát - . mozgok, megyek, nempunnyadok, hideg-meletvizes zuhany minden idiótaság amit írnak akármilyen oldalon..narancs, citrom, ananász..
és semmi nem hat. pedig akarom. nagyon akarom eltűntetni.. de nemmegy..
szia
tudsz / tudnátok vmi jo önbarnitot arcra vagy testre ami nincs tele műanyagokkal?
Szia!
Önbarnitó krém,én ezt használom,mert szoliba már nem járok,viszont rettentően zavar a színtelenségem.ettől viszont lesz egy kis színem.
Vagy vannak ezek az uv mentes barnulási lehetőségek.
Én 1x kipróbáltam,a színem gyönyörű volt pár napig csak az a baj h csúnyán kopott.
szia nekem is van egy ilyen barátnom. Mc'donalds cola süti..no mozgás. de olyan bőre van mintha retusálva lenne.. hihetetlen!!
az elso szempont szerintem mindenképp genetika.
Hidd el, nagyrészt genetika, ha nem anyukádtól, apukádtól is örökölhetted a szerencsés géneket.Van egy barátnőm, akin jelét sem lehet felfedezni a narancsbőrnek, olyan feszes, izmos, egészséges, teljesen hibátlan bőre van, pedig ő aztán mesélhetne...nem iszik vizet, a cola, a csoki, a cigi a mindene, gyakran iszik alkoholt és soha életében nem sportolt.Mindezzel ellentétben olyan izmos és szálkás, mint egy sportoló(mindenki annak nézi).Mi ez, ha nem genetika?
Én sokkal egészségesebben táplálkozom, rengeteg vizet iszom évek óta, mégis fel lehet fedezni a fenekemen és a combomon a narancsbőrt annak ellenére, hogy fiatal és vékony vagyok.
Egyébként lehetséges, hogy mire anyukád mostani korába lépsz, neked is lesz..nem ijesztgetni akarlak:)
Nagymamám lábát sosem néztem meg narancsbőrügyileg, de anyukámnak van.
Genetika. Aham...majd felhívom mindjárt anuykám, hogy 3 generációra visszamenőleg ugyan mondja már meg volt e valakinek narancsbőre.
Szerintem nem genetika. Hanem a osk folyadék. Mindig is rengeteg vizet ittam, gyerekkorom óta. Ez lehet a titok nyitja.
További ajánlott fórumok:
- Kinek tűnt el a narancsbőr és hogyan? Akinek 2.-3. fázisú volt.
- Löttyedt, narancsbőrös fenéken és hátsó combon hogyan segíthetnék?
- Hogyan lehet könnyen megszabadulni a kezdődő narancsbőrtől?
- Hogyan tudnám a felkarmomon (tricepsznél) feszesíteni a bőrt, eltűntetni a narancsbőrt?
- Oldalsó combom narancsbőrös, hogyan tünthetném el?
- Hogyan tüntethetjükük el a narancsbőrt?