Oldalsó combom narancsbőrös, hogyan tünthetném el? (tudásbázis)
Javítani lehet rajta, de ez többnyire genetika. Ha valaki hajlamos rá, idővel előjön, mindegy mit csinál.
Viszont erről a száraz kefés dörzsölésről én is hallottam, hogy mennyire jó. Az talán tényleg segít meg a sok folyadék.
Magyarul külső comb.
A tudomány még nem talált a narancsbőrre megoldást. Vannak módszerek, melyek kis időre,kis eredményeket hoznak, de megszüntetni nem fogja semmi.
Ez igaz sajnos. A bőr elaszticitása idővel csökken, a narancsbőr meg első sorban bőr probléma, nem súly probléma, úgyhogy csak rosszabb lesz.
Viszont kutatva a memóriámban, egy BBC dokumentum filmben teszteltek különböző módszereket az eltüntetésére. A legtöbbet a száraz kefés ledörzsölés segített rajta, biztos a vérkeringés fokozódása miatt. Minden esetre a csodakrémek és a masszázs nem megoldás, viszont sokba kerül.
Ne felejtsd ki, hogy oregszunk!
25 évesen nem leszünk 16 evesek, 30-35- évesen nem 25, stb...
Ha visszatérész a normális mozgáshoz, vagy bármi annak megfelelohoz, eltűnik.
Nálam pár kg ide-oda és a mozgás, nagyon látszik.
(Szerintem, de én az erős, fentről beeso fénynel vizslatom a tükörben, ahol senki más.)
A legjobb a dörzsis fürdőkesztyű..., ha drágának találod, elég 1 kicsi, de erős frottír-törölköző.
Fürdéskor lentről felfelé, a szív felé masszírozni. Többet ér, mint a drága kencék. Persze, érdemes lehet sportolni is, de azt nem tudom melyik torna a legjobb narancsbőr ellen.
Nem vagyok kövér, csak az igazat megvalva mostanában nem nagyon mozogtam és az oldalsó combom vagy nem is tudom hogy hívják, fenék alatti rész narancsbőrős és így a fenekem nagyon csúnya.
Milyen tornával tudom eltűnteni? Vagy mit csináljak nagyon csúnya.
További ajánlott fórumok:
- Harcban a narancsbőrrel
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában?
- Terhes vagyok. Használhatok-e masszírozó gépet narancsbőr ellen csak a combomon?! Kezd nagyon ronda lenni!