Hogyan tudom megoldani az alábbi Microsoft frissítési problémát? (tudásbázis kérdés)
Még mindig ezt játszuk. :-)
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 30. Automatikus frissítés
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 30.
Automatikus frissítés
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28.
Windows XP Automatikus frissítés
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28. Microsoft Update
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28. Microsoft Update
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28. Microsoft Update
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28. Windows Update
Windows XP Biztonsági frissítés az Internet Explorer 8 böngészőhöz (Windows XP rendszerekhez) (KB2847204) 2013. május 28. Windows Update
Windows XP Kumulatív biztonsági frissítés az Internet Explorer 8 böngészőhöz (Windows XP rendszerekhez) (KB2829530) 2013. május 28. Windows Update
Windows XP Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) 2013. május 28. Windows Update
Én az egész WIN ujratelepitésére gondoltam :)
Ha jogtiszta, akkor van a Microsoftnak hivatalos támogatása telefonon, de fórum is
Gugli megtalálja
Semmi nem jelenik meg, csak az örökzöld KB2804577 frissítés.
Az újratelepítést megkezdtem, töröltem elsőnek a Service Pack 2. Eddig jó.
De az újat nem telepítette be, 4-5 nekifutásra sem.
Lemezre is rámásoltam, onnan sem tölti be.
Úgy látszik, az nem olyan egyszerú, mint egy-egy böngásző újrateéepítése.
Mivel naponta kell a gép, inamba szállt a bárotságom. :-) Újabb rendszer-visszaállítás.
Nincs mit, szivesen
Címsor alatt nem jelenik meg egy másik sor hogy telepiteni kellene a Windows Component Publisert és engedélyezze?
Akkor nincs több ötletem
Én ujratelepiteném, bár ezt sose szeretem ajánlani, mert a legkönnyebb megoldás
Telepités után ha jó a frissités, lementeni. Akkor mindig vissza lehet tölteni pár perc alatt
Persze csak az XP-röl beszélek, a Szerverhez nem értek
Azon kívül, hogy megtalálta a forrást, órákig nem csinál semmit.
Itt kukkol ez a nyamvadt kis pajzs a tálcámon. :-(
Köszönöm a sok rám áldozott időt, és a segítőkészségedet.
Winamppal ne törődj, sok minden sír érte
Le kell tiltani a tűzfalban, mert nem tudom miért, mindig nyomulni akart a netre. Működik a-nélkül is
IE?
Ki dolgozik még azzal?
:)
Ott van a felső menüben hogy Eszközök-Windows update
Elmegy a Microsoft oldalára és ActivX vezérlőkkel ellenőrzi hogy mire van szükség a frissitésekböl
Igen, engedélyezve van az állandó frissítés.
:-) A piros pajzs jobban zavar, mint a sárga.
A progi 3 biztonsági kockázatot talált, Winamp,
Service Pack 2 és 3.
Most várom, hogy méltóztasson dolgozni az IE.
Saját gép tulajdonságok, Automatikus frissitéseknél az "automatikusan (ajánlott)" be van pipálva?
Tehát töltse le és automatikusan telepitse is
Sajnos ennél többet nem tudok segíteni
Azt a progit azért próbáld meg, hátha
Nem én akarom frissíteni, hanem megjelenik a kis sárga pajzs, hogy a frissítések készen állnak a telepítésre. Folyamatosan a KB2804577 -est akarja telepíteni.
Megpróbáltam újra a törlést, de már nem sikerült beraknia, a vége az lett, hogy rendszer-visszaállítást kellett csinálnom.
Még soha nem volt gond a frissítésekkel, kb két hete KB2804577-el szórakozik.
Ha korábban frissitette magát, hova akarod frissiteni?
De mi nem megy?
Keresi a frissitést mindig,, annak ellenére hogy frissited?
Próbáld meg ezt telepiteni, talán rendberakja
Esetleg újból előlröl, a törléssel és ennek a proginak a telepitésével
Ez megkeresi a szükséges frissitéseket
Nem ismerem közelröl, csak olvastam róla
5letem több nincs
Nekem nem hiányzik a frissités, pár valahogy felment, de le is van tiltva a frissités
/ezt nem szép hangoztatni, mert lehülyéznek érte :) /
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ezzel "C:/Windows/SoftwareDistribution könyvtárat törölni" második nekifutásra betelepítette.
Megvan a frissítések között. :-)
köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm
Szivesen
Senki nem irta? Pedig annyi IT szaGember van itt és 5let egy se.
Nyilván összekeveredtek a drissitések, vagy kihagytál egyet, kettőt
Meg kellene próbálni, csökkentett módban a C:/Windows/SoftwareDistribution könyvtárat törölni
Ujrainditás után keresni fogja a frissitéseket és ha szerencse, akkor felrakja rendesen
A .NET keretrendszert is uninstalláld
Ha nem megy itt egy progi hozzá
Ha csökkentetten sem tudod törölni akkor van egy Unlocker progi, az beépül az egér menübe és azzal lehet
Az meg hogy milyen frissitések vannak, azt látod a ProgramokTelepitéseTörlése résznél a "Frissitések megjelenitése" pipa be
Remélem talán segít
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2804577) frissítést feltelepítem, újra hiányként jelentkezik.
Újra frissítem, újra frissítendőnek jelenik meg, ezt a végtelenségig, nálam 8X betöltötte. frissítést. A kis sárga pajzs újra itt van a tálcán, hogy a frissítés készen áll a telepítésre, de ugyan csak KB2804577-es frissítés vár telepítésre.
Mit tudok tenni?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Fürdő felújítás alatt, hogy lehet megoldani a wc-re járást?
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Gergô 2 éves lesz.Kezd romlani foga felül az elsô kettô között.Az orvos hogy nyitja ki a száját, megoldani a problémát?Nekem sem engedi!
- Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
- A pszichológus akkor is segíthet megoldani egy problémát, ha az szerintem nem kimondottan mentális eredetű?