Hogyan tudom kijátszani a Honvéd kórház látogatási tilalmát? (tudásbázis)
szerintem fehér köpenyben + egy kis fantáziával.
( nekem már évekkel ezelőtt bejött )
Lehet, hogy a portán átjutsz, de az osztályon vajon nem fogsz találkozni nővérrel-orvossal, aki majd elszámoltat, netán hazazavar??
Vagy ott benn mit tervezel? Belebújsz egy fehér köpenybe, mint a filmekben?
Ne haragudj, de felelőtlen hülye vagy.
Remélem, hogy sehogy sem! :(
Nem is értem, hogy jut ilyen az eszedbe!
Járvány van, te örülnél, ha az anyukádat valaki megfertőzné?
Nem olyan családból való, aki ilyenben töri a fejét, velük ilyen nemtörténhet.
Erről jutott eszembe, a Face-n keringő idézet, melyet nem tudok pontosan.
Az elképzelés, hogy egyik élet többet ér a másiknál, a gyökere minden gonoszságnak a földön.
Gratulálok neked is és a segítőkész empatikus embertársaidnak is.
Jesszus:(
"De sebaj, már kaptam megoldási javaslatot más segítőkész, és empatikus emberektől :)"
Inkább felelőtlenek, mint segítőkészek, és empatikusak. Nem tudom, ha éppen az Ő hozzátartozójuk lenne súlyos állapotban kórházban, ők szülnének a kórházban, akkor is ilyen jó szándékúan osztogatnák az ötleteket?....na, mindegy. Mindig lesznek olyanok, akik azt képzelik, ők kivételek. :(
Hogy egyem az ártatlan, tökéletes, soha nem vétkező lelkedet, Druszám :)
Amúgy persze, telefon van, de jelenleg mozgásképtelen is. De sebaj, már kaptam megoldási javaslatot más segítőkész, és empatikus emberektől :)
A fantáziám határtalan, DE azért gondolj bele, nem véletlenül van zárlat. Mindenki azt gondolja, Ő ugyan nem fog terjeszteni semmit, viszont rengeteg a legyengült beteg, akiknek akár a halálát is okozhatja, egy-egy felelőtlen látogató.
Mielőbbi jobbulást Édesanyádnak!
További ajánlott fórumok:
- Mit érzel, ha kórházba kell menned? (Nem műtétre, hanem pl. 1 vérvétel vagy látogatás céljából?)
- Első látogatás anyóshoz. Tippek? :)
- Hogyan lehet kérni börtönben a látogatást?
- Újszülöttnél mennyi idő teljen el a hazahozatal és az első látogatások között?
- Szerintetek felelőtlenség a pápa látogatásának idején, ha Ali Ağcának szeretnék öltözni a hétvégi MondoConra?
- Terrorháza látogatást elengedhetetlennek tartod a gyereked életében?