Hogyan tudnám kideríteni, hogy hazudik-e a pasim vagy sem? (beszélgetés)
Nem. Nem normális. Azért fejezed be mert be akarod fejezni, és ne azért mert ilyen felfújt indokokat keresel. Sem a hazugság nem szép dolog, sem az hogy nem veszi figyelembe amit szeretnél, ha igaz, hogy azért nem megy el mert nem akar.
Attól is függ miért nem tud. Amúgy meg bárhogy is döntesz, hogy adsz-e Neki új esélyt vagy sem, felhívva a figyelmét hogy Neked fontos, jó lesz.
Egy kapcsolat akkor működik ha senki sem uralkodik a másikon, hanem önként vannak együtt.
Kétélű penge ez az egész feltételrendszer és valaki mindig megvágja magát. :)
Köszönöm a válaszokat és a segítségeket, tanácsokat, tippeket, ötleteke. :)
Tegnap megbizonyosodtam arról, h miért hazudott, így már értelmet nyert minden és már teljesen máshogy látom a dolgokat. Ő még most is azt mondja, h nagyon szeret és én vagyok az élete értelme. Viszont nekem a 7végén lesz egy nagyon fontos esemény, amire már 9 éve várok és nagyon szerettem volna, ha ott lesz. Ő erről már tudott korábban is. Úgy néz ki, h nem tud és igazából nem is akar részt venni rajta. Szerintetek normális, ha emiatt fejezem be vele végleg?
Pont így gondolom.Annyi gond van az életben,legalább a párunk legyen olyan,akire(szinte) mindig lehet számítani.
és aki nem építget légvárakat,meg nem ígér vaktában.
Így akarsz élni,hogy ezt kezelgetned kell,már 3 hónap után?Az első 3 hónapnek,de akár az első évnek is kizárólag a betartott ígéretekről kéne szólnia!Akkor volna érdemes azon gondolkozni,h kivel kösd esetleg össze az életed,és nem akkor,amikor megcsap egy érzés egy jóformán ismeretlen férfitől.
Amúgya ffiak tudják,h mit kell egy nőnek mondani,ha mindent meg akarnak kapni:"szeretném,ha te lennél a gyerekeim anyja"és az én feleségem,holtunkiglan.....csakhogy ez 1-2 hó ismeretség után nem hihető,józan fejjel.
Hagyd a fenébe,és ne gondolkozz a hazugságain sem,értékes energiát von el tőled,és egy esetleges normális kapcsolattól.
Köszi! :)
Lehet, h ő is ilyen, és az ilyen pasikat hogy kell, lehet, kezelni?
A szó elszáll, tettek beszélnek. A cselekedeteiből ítélj.
Felesleges taktikáznod, a helyzet ettől nem fog megváltozmi.
Mérlegelj - a döntést neked kell meghoznod,a pasid szerintem továbbra sem fog megváltozni.
Egy kapcsolat alapja a kölcsönös és feltétlen bizalom. Ha ez megrendül, vége mindennek. És nálad megrendült...
A kinézet meg a szerelem csak dísz a karácsonyfán. :(
Taktikázni? Sehogy. Ha már nyomozni akarsz utána (kideríteni, rájönni, ...), akkor nincs bizalom, anélkül pedig értelmetlen az egész, "kapcsolatnak" nevezett valami. A leírtakból azt szűröm le, hogy Te vele AKARSZ lenni, és kapni akarsz, de el tudod fogadni őt olyannak, amilyen?
Na, mindegy. A lényeg: a taktikázás is hazugság.
Én próbálok vele beszélni, ha kapok is választ, úgy érzem, h nem haladunk előre.
Nem csak jelentéktelen dolgokat ígért be. Csak azokat most nem akarom leírni.
Én úgy gondolom, hogy te ragaszkodsz görcsösen ehhez a kapcsolathoz, és most valamiféle önigazolást keresel itt, hogy tovább reménykedhess és bízhass :( De bátran állítom, így ismeretlenül is, hogy ENNÉL TÖBBET ÉS JOBBAT ÉRDEMELSZ!!!
Ha 3 hónap után ezt csinálja, mit fog tenni 20 év múlva???????????
Így így :) Szomorú igazság sajnos :
)
Taktikazni?
Esetleg az onbecsuleseden dolgozhatnal egy kicsit.
Még csak 3 hónapja vagytok együtt és már gyűrűt csináltattok? Nem korai ez még? Bár a gyűrű még nem kötelez semmire. Vagy Te agyalod túl, vagy elég laza még ez a kapcsolat, vagy link a pasi ....
De hallgass a megérzéseidre ..... ha felmerül egy nőben, hogy hazudik a pasija, akkor általában van igazság mögötte. Általában.
Ahogy egyik kedves Hoxázónk szokta volt írni:
Férfinak akkor higgyj, ha ló legel a sírján!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen hardverekből áll egy számítógép, ha nincs monitor?
- Hogyan lehetne kideríteni, hogy valaki miért tart sok kutyát, eldugva egy erdő szélén? Szerintünk nem épp jó szándékkal vannak tartva....
- Hol lehet ingyenesen kideríteni hogy mi az aszcendensem?
- Hogyan tudnám kideríteni hogy ki hív rejtett számon?