Hol lehet ingyenesen kideríteni hogy mi az aszcendensem? (tudásbázis)
Ezt én is hallottam.
Mondjuk nekem kicsit macerásabb lenne a dolog, mert egyrészt már meg sincs a szülőotthon ahol születtem, ráadásul azt is hallottam, hogy a hetvenes években még nem is volt divat percre pontosan adminisztrálni. Meg aztán teljesen spontán ötlet volt, hogy megkérdezzük. Egy barátnőmmel egy rendezvényen volt alkalmunk beszélgetni az asztrológus hölgyel. Én csak megerősítést vártam, mert nagyon a "határon" vagyok, a barátnőm pedig csak annyit tudott, hogy délelőtt. Konkrétan tőle kérdezték meg, hogy milyen bútorokhoz vonzódik (fém, fa) sok tükör van- e a lakásában. stb..
Lehet, hogy hülyeség, de én ezt a saját két fülemmel hallottam. Ráadásul elég ismert a hölgy a szakmában.
Te tudod, hogy határozzák meg?
Bocsi, hamar nyomtam entert.
Szóval, jelenleg ez az oldal nem elérhető.:(
Találtam egy másik helyet is:
www.astroweb.hu
Megnéztem ezt az oldalt, aztán a fórumokban azt olvasom, hogy nem jól számolja ki valamiért az aszcendenseket.
Én nem értek hozzá, úgyhogy inkább itt a link:
Sztem ez egy hülyeség!! Mi az hogy : "ilyeneket, hogy milyen bútorok tetszenek, amikor suliba jártál volt-e 1km-es körzeten belül rendelő, templom stb."?
Az aszcendenst nem így kell meghatázoni!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Hogyan lehetne kideríteni, hogy valaki miért tart sok kutyát, eldugva egy erdő szélén? Szerintünk nem épp jó szándékkal vannak tartva....
- Hogyan lehet kideríteni valakinek a nevét?
- Hogyan és miből lehet rájönni hogy a nő többet érez irántad? Hogyan lehetne finoman kideríteni a nő érzéseit?
- Hogy lehet kideríteni, ki a tulaja rendszám alapján egy személyautónak?
- Milyen taktikával lehetne kideríteni egy mobilszám tulajdonosának kilétét?