Hogyan lehet kideríteni valakinek a nevét? (beszélgetés)
Hány ilyen reménytelen szerelmed van még?
Ne haragudj, de ezt így 15 évesen szokták eljátszani! Térj vissza a "való világba", és olyan emberekkel barátkozz, aki Veled is szóbaáll
Csak hogyan tovább?
Mikor szabadnapos leszek álljak abban az utcában ahol láttam őt? :D És hátha felbukkan?
Semmi ötletem nincs...
Ahogy írtam tetszik és szimpatikus. Ezen felül ki tudja? :)
Látok benne valami olyat ami érdekel.
A nevét akarod kideríteni, vagy a nadrágját bekeríteni?
:)
Viszont ma beugrott hogy szerintem Tamásnak hívják. Mert egyszer láttam hogy a kezében volt valami irat és azon mintha Tamás nevet láttam volna.
De ezzel sem megyek sokra :(
Nekem az jutott eszembe, hogy legszívesebben odamennék abba a az utcába ahol "eltűnt" vagyis ahol láttam hogy lekanyarodott és várnék. Hátha felbukkan mert megy valahova vagy ilyesmi.
Csak hát mi van ha nem? :D Álljak a sarkon órákig? :D Mert ráadásul nem is úgy van hogy tudom hogy délután 2-kor megy valahova. Teljesen változó időpontokban szoktam látni: délelőtt, délután, este is láttam már. Hétköznap is hétvégén is. Nincs állandó időszak :((
Én szeretem az ilyen kiderítős dolgokat. :D Kihívás.
Én tuti elmennék abba az utcába, és kérdezősködnék. :D
Csengess be hozzájuk és kérdezd meg.
Ez a legegyszerűbb!
Ha még esetleg azt is tudod, hogy kb. milyen idős, akkor:
- idősebb korosztály leginkább a legközelebb levő 1-2 üzletben vásárolja meg a napi kenyeret-tejet,
- fiatalabb korosztályra is jellemző lehet ez, de még a fodrász-kozmetikus is számításba jöhet
szóval bemégy, leadsz egy mesét, miért keresed a "kutyás hölgyet" (ilyen-olyan kutyája van, stb. stb.), talán valaki az elmondásod alapján ráismer, és mond neked valamivel többet is.
Ha eléggé megnyerő vagy, és eléggé kitartó, előbb-utóbb meg lehet tudni. Persze, kérdés, hogy mit érsz el vele, miért jó az neked, ha tudod a nevét!
Annyit tudok róla hogy nagyjából merre felé lakik, de azt nem hogy melyik utca, tudom az anyja keresztnevét, meg azt hogy milyen kutyájuk van :D
De ennyi...
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Hogyan lehetne kideríteni, hogy valaki miért tart sok kutyát, eldugva egy erdő szélén? Szerintünk nem épp jó szándékkal vannak tartva....
- Hogyan és miből lehet rájönni hogy a nő többet érez irántad? Hogyan lehetne finoman kideríteni a nő érzéseit?
- Hogyan lehet kideriteni, hogy valakinek ki az apja, ha az anya nem mondja meg a gyerekének? Van valahol nyoma irásban?
- Hogyan lehet kideríteni a születésem körülményeit?
- Hogyan lehet kideríteni egy IP címet és hol találom meg a levélküldő IP címét?