Hogyan tartsam hidegen az italokat kiránduláskor, hűtőtáska nélkül? (tudásbázis kérdés)
na igen, kaját azt mindig kell vinni, nehogy éhen haljon az ember! :))
inni is, egyedül ezt a hűtés dolgot nem értem, mert szerintem felesleges :)
Valóban nem írta. De a helyében, ha pusztán magamról lenne szó, eszembe nem jutna fórumot kiírni ez ügyben. Sima logikai úton jutottam odáig, hogy több emberről lehet szó. :)
Normális hűtőtáskát nem lehet kapni 10-20 ezer alatt. Nekem van egy békebeli, annak idején hasonlóan drága volt. Megkíméltem, jól szolgál 2-3 emberre. Kívül viaszosvászon borítás, belül hungarocell, onnan jött az ötlet, aminek a megvalósítása tényleg ingyen van. Csak nem úgy, hogy ma még semmi nincs belőle, de holnap reggel indulunk. :)
kiránduláskor ne igyatok mást, csak vizet, azt meg nem kell különösebben hűteni. (amúgy sem egészséges a hideg ital.).. szerintem nagyon nem éri meg mindenféle egyéb ballasztot cipelni (újságpapír, hugarocell és egyéb dolgok amiket alább javasoltak), mikor kiránduláskor az a cél, hogy minél kevesebb cuccod legyen amit cipelni kell...
ha meg mégis valami nagyon hidegre vágytok, vegyetek helyben valamit ami be van ott hűtve.
Szerezz egy közepes méretű kartondobozt. Szerezz hungarocellt (minden műszaki cikkhez csomagolóanyag; főleg hűtő, tűzhely szállításakor lehet ilyenekre lecsapni), azzal alaposan béleld ki a dobozt. A kásásra fagyasztott italokat tedd bele, s máris működik az ingyen hűtőtáska. Persze, ne felejtsd el, hogy a tetejére is hungarocell lap kerüljön.
Én pl. A4-es nyomtatópapír tárolódobozát béleltem ki 3 cm-es hungarocellel, abba a dobozba teszem a 3-5 dl-es, hűtött vizet tartalmazó palackokat a kánikulai autózásomhoz. Persze, ez egyszemélyes megoldás. Ha "elhervad" a doboz, fogok egy másikat, átteszem bele a hungarocellt, s folytatódik minden elölről.
anyósom szokott úgy hosszabb útra csomagolni ételt is, h műanyag üvegekbe vizet fagyaszt, és azt teszi be a kaja, üdítő, stb közé. Ha lehet vmi dobozba tedd, ami zárható és jól béleld ki pld újságpapírral! Egész jól be szokott válni! :)
Vagy pedig, lehet venni nagyobb bevásárló központokban füles hűtőtáskát a mirelit áruknak! Abban is jó lehet ez a megoldás! :)
Lehűtve, majd több réteg papírba tekerve is lassabban melegszik fel.
A papírrétegek ne legyenek túl szorosak.
Szia! Pl. hungarocell dobozban!
Bár a hangjával kikergethetnének a világból :)
További ajánlott fórumok:
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Szállások megfelelő igénybevétele nyaraláskor, kiránduláskor
- Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton?