Hogyan szoktatok le az esti evésről? (beszélgetés)
Én mindig azt mondom, megvár a kaja reggelig... meg amúgy is, én fordítva működök. Én reggel vagyok a legéhesebb. :D
Ha mégis megéhezem éjjel, akkor sem szabad ennem, mert akkor hányingerrel ébredek és nem is alszom ki magam. Ez eléggé elrettent a hűtő esti kifosztásától.
Ha minden kötél szakad, egy-két keksz, vagy joghurt azért nem árt meg.
Én nem taktikáztam, max annyit ha rámjön az éhség iszok vizet.Meg is szoktam.
Először 6-ig nem ettem, most már 5 után nem.
Mától megpróbálok én sem enni 6 után. Mindig este eszem a legtöbbet értelmetlenül (nasi a tv előtt, stb), megpróbálom ezzel kihúzni a dolog méregfogát :)
Ha nem vacsorázom, éjszaka éhes vagyok és nem tudok aludni. Amióta testkontrollosra vettem a vacsorát is- csak szénhidrát: vajas kenyér sok zöldséggel-, még egy kis jégkrémezés is belefér, sőt, az utolsó két kilómat is leadtam. Igaz, arra figyelnem kell, hogy napközben rendesen egyek, mert ha a délelőtti gyümölcsözés kimarad, vagy szerényebb az ebéd, estefelé gyorsabban ürül a hűtő. :-)))
Nekem is annyi volt, hogy elhatároztam, hogy este 6 után nem eszek. Amúgy, ha sikerül legalább egy hétig kibírni, akkor utána összébb húzódik a gyomrotok és már nem is fogjátok annyira kívánni a kaját. Na ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy ne egyetek folyamatosan, megállás nélkül egész nap, mert akkor az egész nem ér semmit. Mi célból kérdezed ezt!
azért aszkéta én sem vagyok,ha a csajokkal este rágicsálunk egy kis mogyit,nem szenvedek... de egyedül nagyon könnyen kibírni!!!
elkezdtem...: NEM ENNI este 5 után, ennyi.
2-3 nap alatt megszoktam..
A stressz az nagy ellenség. Én is stresszes, vagy feszült voltam, akkor kívántam a leginkább enni. Olyan feszültségoldó, pótcselekvésféle az evés ilyenkor.
Hát nekem ez nem megy. Én is mindig este vagyok a legéhesebb. Egyértelműen a stressz, fáradtság miatt. És hiába ettem délben meleg ételt, este ugyanúgy meleget kívánom. Olyan megnyugtató. Tudom, hogy ez pótlék. Persze 1 hónapja már mozgok rendszeresen, de sajna az nem elég. :((((
Sziasztok!
Én is pár napja kezdtem,hogy 5-6 között eszem a vacsit!
Akkor sima ügy,ha megyek edzeni(8-ra járok), viszont ha nincs edzés,kicsit necces,de a cél érdekében mindent!
REmélem hamarosan rááll a szervezetem,megszokja az új felállást! :)
Mondjuk este 6 még belefér!
De akkor is csak fehérje, jó ha egy papig bírom!
Szerintem azért, mert a napközbeni teendők miatt a gyomorban keletkezett görcs este enged ki. :-)
Nálad hány óra ez az este? Mert nálam van vacsora ( fél 7 és 8 között ), meg "vacsora plusz", kilenc után. És általában ez utóbbi problémás...:-)
Írjátok be a google-ba...Első találat.
Én is elhatároztam magam amikor elkezdtem pocakosodni. 6 után nem ettem semmit, maximum egy fehérjedús turmix.
Mindig a reggelre koncentráltam, hogy akkor majd degeszre ehetem magam. :o) Csak hát reggel meg sosem annyira éhes az ember.
EGyszerűen csak eldöntöttem, hogy nem eszek este:D:D
Néha-néha azért becsúszik valami, de elég jól bírom:)
Mi a párommal azt próbáljuk betartani, hogy hat után nem eszünk, és pont ezért előtte esszük meg a vacsorát. Így valahogy ki lehet húzni, na meg ez a lefoglaljuk magunkat dolog is működik. Sajnos még nem minden este tudjuk betartani. :p Pláne, ha a szülőknél vagyunk vendégségben, és mindig hat után készül el a fini vacsora. :D
Szia!
Én elfoglaltam magam mással. Na meg napközben próbáltam jóllakni, hogy estére ne legyek már éhes. Ha mégis megéheztem akkor inkább ittam vagy megettem 1 almát. 1-2hét alatt sikerült.
Akinek már sikerült, milyen taktikája van?
Egyáltalán miért este a legjobb enni?
További ajánlott fórumok: