Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő?
Azért biztos nem csak a méhpempőnek köszönhető:) Ne haragudj, nem lehetett kihagyni:)
Amúgy én minden alkalmat meg szoktam ragadni, hogy felhívjam a babára vágyó leendő anyukák figyelmét arra, hogy sem a progeszteront pótló Women's Creamet, sem az elsősorban ösztrogénhatású méhpempőt ne kezdjék el fogyazstani/használni addig, amíg nem történ egy hormonvizsgálat, amiben kiderül, hogy melyik hormonból van sok vagy kevés.
Tapasztalatom szerint hiba progeszteronhiányos állapotban méhpempőt fogyasztani, mert elmaradhat tőle a vérzés, nem válik le a nyálkahártya, de nyilván, akinek ösztogénbőlvan kevés, az pedig ne a Women's Creammel próbálkozzon.
Mindez persze egyértelmű (kellene, hoyg legyen), csak sajnos saját példámból tudom, hogy aki régóta vágyik gyermekre, hajlamos sokmindent akár egyszerre is bevetni a csoada érdekében, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy attól, hogy valami természetes összetételű, még nem jelenti azt, hogy nem árthat, ha ok nélkül vag yrosszul használják.
én arról szeretnék kérdezni,hogy ,aki szakmabeli esetleg mennyire tudja,hogy valódi-e a méhpempő ,amit kapni lehet???
Illetőleg nekem egy méhész mondta egy biopiacon,hogy a méhpempő,amit kapni lehet a heréknek szóló váladékból származik,nem a királynő táplálékából ,mert a herék(nek) naponta termelnek és sokat,míg a királynő(nek) nagyon keveset,azzal nem éri meg foglalkozni,mindenki hímivarút árulja,nem az nőivarút.
A méhpempőt mind a nőknek mind a férfiaknak ajánlott enni. Érdemes a méhpempőt már néhány hónappal a babatervezés előtt elkezdeni fogyasztani, legfőképpen mert helyreállítja a hormonegyensúlyt és méregteleníti a szervezetet. A mérgektől megszabadított kiegyensúlyozott test, biztosabb és egészségesebb fogamzást jelent.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő?
További ajánlott fórumok:
- A méhpempő kapszula elősegíti a teherbeesést?
- Az e-vitamin segíti a teherbeesést?
- A cickafark tea tényleg segíti a teherbeesést?
- A temészetgyógyászat és az energetizálás segíti a teherbeesést? Tapasztalatok? Első hozzászólásban megírom a részleteket!
- Cickafark tea, málnalevél és palástfű tea segíti a teherbeesést?
- Clostilbegyt segíti a teherbeesést?