A temészetgyógyászat és az energetizálás segíti a teherbeesést? Tapasztalatok? Első hozzászólásban megírom a részleteket! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én és a párom kb. fél évig jártunk egy természetgyógyászhoz, aki energia átadással dolgozik. Azt mondta nagyon sok babát hozott már össze. 5 éve várunk mi is a babára. Mi is nagyon hittünk benne, de mivel csak nem jött a baba, belevágtunk a lombikba. Azt mondta, az egész biztos sikerülni fog, mégsem sikerült. Egy vagyont hagytunk ott nála, ugyhogy én ilyenekkel biztos nem foglalkozok a jövőben. Óriásit csalódtam.
én hiszek a kineziológiában. voltam is és nagyon jó volt. szerintem jobb, mint egy pszichológus. én így gondolom.
érdemes kipróbálni!
lombibébi! Ha babás leszel, megkereslek az elérhetőségekért, de akár priviben most is írhatsz pár sort róla, tényleg érdekel. mi 3,5 éve várunk a babára... 5 sikertelen inszem után pihenünk, még nem tudjuk, mikor és merre megyünk lombikozni... jó lenne, ha nem is kellene.
ismerek olyanokat akik mindent megtettek a gyerekért de nem jött össze, aztán örökbefogadtak megnyugodtak és pár évre rá teljesen magától összejött a saját gyerek is, pedig előtt e 10-05 évig nem.
szóval a lelki dolgok is belejátszanak az biztos:D
Hitről nem beszélnék, lehet ezt objektívan is szemlélni.
Bár nekem nem volt tapasztalatom a lombikkal, érdekel a téma, és az ezzel foglalkozó fórumokból azt látom, hogy nagyon sokszor orvosilag sem néznek alaposan a probléma mögé, csak csinálják a lombikos protokollt ész nélkül, miközben nem kell feltétlenül keleties holisztikus szemlélet ahhoz, hogy egy nyugati orvos is tudja, a szervezetünkben minden mindennel összefügg.
Vagyis el tudom képzelni, hogy van okod arra, hogy kiábrándultál az orvosokból.
a természetgyógyászat azonban nagyon tág fogalom. a gyógynövényekben kémiai anyagok vannak, ezért hatásuk nem hiten alapul, hanem fizikai valóság. A homeopátia ennél sokkal nehezebben megfogható dolog számomra, de mivel több orvosról is tudok, aki alkalmazza, megintcsak úgy gondolom, hogy bár más szemlélet, de kell legyen tudományos alapja (valahol a védőoltás is hasonlót a haosnlóval elvén működik).
Az sem hit kérdése szerintem, hogy a pszichénk képes fizikai tüneteket okozni, vagy éppen a szervezet egsézséges működését gátolni.
A kineziológiában, tenyérnézegetésben, ingában, ilyesmiben nem hiszek, ez a magánvéleményem. De összetett szerek hatásában, az egséz test és lélek holisztikus szemléletében igen. Más kérdés, hogy ehhez szerintem nem kell semmiféle hókuszpókusz, csak nagyon alapos szembenézés önmagunkkal, a félelmeinkkel, legbensőbb vágyainkkal, gátlásainkkal. Ha ebben egy kinzeiológussal vagy haosnló "szakemberrel" való bezsélgetés segít, mert ő tudja feltenni a megfelelő kérdéseket, akkor legyen ő.
Összefoglalva: nem veszíthetsz vele, ha megpróbálod ezt az utat. Kérdés, hogy nem lenne-e jobb, ha ötvöznéd a természetgyógyászati módszereket a modern orvostudomány vívmányaival... amennyiben nem zárják ki egymást.
Én már régen jobban hiszek az ilyesmiben, mint az akadémikus orvoslásban (de persze nem állítom, hogy utóbbi ettől már szükségtelen).
Szóval hajrá, sikerülni fog, teljesen logikus amit a hölgy mond, és szerintem év végére pocakos leszel:)
Sok erőt és kitartást, mielőbbi sikert kívánok nektek!:)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..