Cickafark tea, málnalevél és palástfű tea segíti a teherbeesést? (tudásbázis kérdés)
A cickafarkfüvet menstruációtól 2 hétig kell inni, utána a palástfüvet. Nem csak fájdalomra, hanem az egész női hormonháztartásra és szervekre igen jó hatással vannak.
A málna teát valóban főleg tágulásra ajánlják, de pont nemrég olvastam, hogy 'nagyanyáink korában' a menyasszonyokkal ezt itatott az anyjuk, hogy mihamarabb várandósak legyenek (szégyen volt, ha a házasság első évében nem fogant gyermek). Úgyhogy mindhárom segíthet.
Plusz egy praktika szintén a régiektől: sós melegvizes ülőfürdő. Ez azt hivatott orvosolni, ha a hüvelyflóra túl savas és 'agresszív' lenne. Ez szerintem elég gyakori probléma...
Cickafark tea menstruációs fájdalomra való.
Málnalevél teát szülés előtt szokás elkezdeni inni kis mennyiségről indulva egyre többet. Ez lecsökkenti a vajúdási időt.
A palástfú teáról nem hallottam még, de ahogy utánaolvastam különféle női bajokra jó, fehér folyás, menstruációs fájdalom, stb. De erre azt is írják, hogy segíti a megtermékenyítést. Hogy működik-e, fogalmam sincs, nekem elsőre összejött a baba.
sziasztok :)
érdekelne hogy valaki ívot már ilyen teákat??azt olvastam hogy a cickafarkot meg a málnalevál teát lehet inni ovulációig aztán meg a palástfűvet.
köszi a választ :)
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Cickafark, Palástfű, Málnalevél teakeverék segítsége!
- A cickafark tea tényleg segíti a teherbeesést?
- Palástfű vagy cickafark?
- PCO, fogamzásgátló, cickafark és palástfű
- Palástfű és málnalevél tea a teherbeeséshez