Clostilbegyt segíti a teherbeesést? (tudásbázis kérdés)
Nezd, van olyan, akinek bejon. De mindenkepp csak cikluskovetessel erdemes bevallalni, mert sajnos sok olyan esetet hallottam, ahol tulstimulaltak a not, es cisztak alakultak ki.
Amugy teljesen megertelek, ossze sem mertuk szamolni, mennyi idot es penzt forditottunk mindenfele vizsgalatokra.
Gondolhatod,hogy a sok vizsgálat után ,ami azt igazolta,hogy nincs semmi probléma nálunk,és még sem lettem terhes.
Végül csak azt tudták javasolni,hogy a peteérést kell még jobban erősíteni,annak ellenére,hogy voltak érett petesejtek...
A 3 havi Clostilbegy-t kúrát nem kellett végigcsinálnom,mert a második hónap után terhes lettem.
Van értelme próbálkozni.
Én is úgy lettem terhes 17 év után és most 27 éves a fiam...
Sok sikert kívánok hozzá.
Sziasztok!
Vannak itt olyanok, akiknek jó értékek mellett több év próbálkozás után a Clostilbegyt-tel estek teherbe? (Egy hatéves gyerekem van már, 37 éves vagyok). Tudom, hogy nem csodaszer, csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e itt sikersztorik.. Egyszer próbálkoztam már vele (ebben az évben), majd 14 nap progeszteron cikluskövetés mellett, de akkor nem lett eredménye (helyette covid-os lettem :D). Az orvosom szerint nyugodtan tehetek még egy próbát. Van értelme, ha szabályos a ciklus, van peteérés, ovuláció stb, de ismeretlen okból nem következik be a
terhesség? Azon gondolkodom, hogy adjak-e neki még egy esélyt. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A méhpempő kapszula elősegíti a teherbeesést?
- Az e-vitamin segíti a teherbeesést?
- A cickafark tea tényleg segíti a teherbeesést?
- A temészetgyógyászat és az energetizálás segíti a teherbeesést? Tapasztalatok? Első hozzászólásban megírom a részleteket!
- Cickafark tea, málnalevél és palástfű tea segíti a teherbeesést?
- Lehetseges, hogy PCOS eseten a klorogensav tartalmu kave segiti a teherbeesest?