Lehetseges, hogy PCOS eseten a klorogensav tartalmu kave segiti a teherbeesest? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Tuti, az endokrinologus okosabb, de legalabb a 12.hetig kell szedni a metformint, ha mar terhes leszel. Nem szabad elotte letenni, mert akkor nem lesz biztonsagban a baba, ha a hormonok megint "megzavarodnak". 12het utan pedig mar a lepeny tartja fenn a terhesseget, nem a hormonok, ezert kell legalabb addig szedni.
Sok sikert! :)
Én is PCO-s vagyok, Merckformint szedek, és nagyon szeretnék babát.
De eddig még nem jött össze. Nekem az endokrinológusom azt mondta ha terhes leszek el kell hagynom a Merckformint.
Sokat számít az is hogy van-e peteérés, ovuláció meg ilyenek.
Sziasztok!
Pár hónapja diagnosztizálták, hogy PCOS-s vagyok. Vannak tüneteim is, de nem minden tünet tapasztalható. Mensesem van...mióta vizsgálgatnak, rendszertelen..előtte 32 napra mindig megjött. Tudom, ez lelki eredetű. Szedem a Merckformint. Babát szeretnénk.. Doki, azt mondta, fogynom kell kicsit, obestitas szakrendelésre küldött... Merckformin hatására elképzelhető, hogy babás maradok? Tapasztalatok??
Köszike:)
Szerintetek lehetseges, hogy PCOS eseten a klorogensav tartalmu kave segiti a teherbeesest? Hasonloan hat, mint a metformin, mert etkezes utan kepes csokkenteni a vercukorszintet.
Vagy ez nagyon naiv gondolat, hogy akinek nem irnak fel metformint, annak ez segithet?
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Missed ab után napokkal lehetséges e teherbeesés?
- A ciklus utolsó napján lehetséges a teherbeesés?