Hogyan működik Magyarországon a szervadományozás? (beszélgetős fórum)
3. 35341ab13d (válaszként erre: 1. - Fluorescent)
2018. máj. 16. 15:09
Pedig elvileg tényleg ygy van, ha nem tiltakozol ellene írásban, felhasználhatják azon szerveket amiket lehet, bárki megkérdezése és engedélye nélkül,
1. Fluorescent
2018. máj. 15. 21:44
Sziasztok!
Előbb-utóbb mind meghalunk valamilyen módon, de miért halna meg valaki más is, ha a halálommal meg is menthetem őt? Majd ha egyszer meghalok, szeretném ha az ép, felhasználható szerveimet megkapná valaki, akinek az élete forog kockán. Nem tudom, hogy ennek az egésznek mi a menete. Egyszer azt olvastam, hogy Magyarországon nem kell papírt írni róla mert automatikusan felhasználják. De szerintem ez így önmagában nem igaz, hiszen egy ismerősömtől sem hallottam olyat, hogy valamelyik hozzátartozójának a szerveit kivették volna ilyen céllal.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ki mit tud erről? Hogyan kell erről rendelkezni, mi az egésznek a menete?
További ajánlott fórumok:
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Egy kinai hogyan udvarol itt Magyarországon? Étteremben eladó, de mivel a pult mögött volt nem tudott kijönni, de jó hosszasan szemeztünk.
- Hány céges weboldal működik Magyarországon jelenleg?
- Ki tudja hogy Angliából Magyarországra hogyan lehet a legolcsóbb módon telefonálni?
- Itthon, Magyarországon vásárolt Iphone telefon működik Amerikában?