Ki tudja hogy Angliából Magyarországra hogyan lehet a legolcsóbb módon telefonálni? (tudásbázis)
Eszetlen módon csak most olvastam vissza, látom hogy már más megírta.
Bocs!!!!
Ha van skypeotok, kb. 6 eurocent/perc.
Csak Angliában kell a skype, itthoni sima vezetékes számot lehet vele hívni. Én így hívom a barátnőmet Berlinben, amikor kórházban van és ott nincs internetje.
Ha többet akarsz tudni, küldj üzenetet.
voipbuster, voipstunt, freecall, voipwise, voipcheap stb szolgáltatókra keress rá (mind egy cég, csak ezer néven futnak egyszerre, mert más-más országokba kínálnak rajtuk olcsó telefonálási lehetőséget)
mi ezt használtuk, kb. 10 euro volt fél évre akkoriban, most talán már csak 90 napra ennyi, de ha eltelnek a napok utána még mindig le lehet beszélni a feltöltött összeget kb. 4 Ft-os percdíjért.
Ez jó vezetékes-vezetékes(persze mobil is lehet, de az jóval drágább), internet-vezetékes kapcsolatokban is. Persze ha internet-internet kapcsolat van(tehát mindkét félnél van net), akkor is jó, és ingyenes, de arra akár az említett skype is jó. Persze a skype is tud netről-telefonra, de jellemzően drágábban, vagy ha most már olcsóbb valamivel az is valószínű azért mert a fent említett cég jócskán lenyomta az árakat.
ja bocsi,úgy olvastam,hogy az itthoninak nincs
hát azt hiszem,hogy itthon a vodafone-nak volt valami díjcsomagja,amivel viszonylag tűrhető áron lehetett kintről hazatelefonálni
de nem tudom,hogy most is van-e még
de ha van vezetékes telefonja,akkor az angliaiak tudják a vezetékest hívni skype-ról
csak elő kell fizetni rá,de nem kerül sokba
Van valamelyik szolgáltatónál Skype-csomag is!!!
A havidíjban benne van nemtomhány perc Skype-hívás a telefonról, az ott érkező hívások fogadása a mobilon, meg az ottani üzeneteket automatikusan megkapod a telóra. És plussz összegért tudsz venni még telefonról kezdeményezhető Skype-perceket. :)
ja és vezetéskes telefont
(lehet,hogy mobilt is lehet vele hívni,de az biztos drágább)