Hogyan lesz fiú és hogyan lesz lány? (beszélgetés)
Én is azt hallottam, hogy a hüvelyflóra sokat befolyásol, hogy mennyire savas vagy lúgos. Pl. a lúgos hüvelyflóra az X kromoszómát hordozó spermiumokat segíti, ezért van az a szokás Olaszországban, hogy ha lányt akarnak, akkor az asszony tejben fürdött :) És állítólag ezért van az is, hogy a vegetáriánus nőknek nagyobb eséllyel születik kislányuk.
Japánban már volt egy kísérlet, ami nagyon bejött, azon alapul, hogy az X kromoszómát hordozó spermiumnak nagyobb a tömege, ez alapján szétcentrifugálták a sejteket. Kipróbálták olyan nőknél, ahol valamilyen egészségügyi ok miatt (pl. vérzékenység) ajánlatos volt tudni előre a magzat nemét.
én születésem óta nem hiszek az ilyesmiben, anyukám engem túlhordott, és lent volt a hasa, az öregasszonyok bebeszéltél neki, hogy fiú leszek, aztán szülés után anyum sírva kérdezte apumtól, nem baj, hogy kislány???Mármint nekem örült, de félt, hogy apukám csalódik.....apukám azt mondta, a lényeg az, hogy egészséges, és bár lány vagyok, gyerekkoromba apunak olyan voltam, mintha fiú lettem volna, mert szereltem vele, mindenhova mentem, minden érdekelt ami fiús dolog, 3.osztályos koromba vettem először a kezembe babát, előtte csak a kalapácsot, és a fúrót ismertem:))))
Ez az egyetlen tutti biztos dolog,a többi merő humbuk!
Nálunk ez absz nem így van,de nem is hiszek benne!
Sziasztok, elég érdekes dolgokat írtatok, de nem hinném, hogy valamelyik is hatásos. Mivel a nőben csak X kromoszomák vannak a férfiban X és Y, a férfin múlik, hogy mi lesz a gyerek neme. HA az X kromoszomával az X találkozik akkor lány lesz, ha Y-nal akkor fiú. Tehát XX lány, XY fiú!!! Ilyen egyszerű...csáó :))
Sziasztok!
Nekünk 3 fiúnk van.A párom elkondolkodott rajta,hogy pár év múlva ha a nagyfiúnk kirepül a házból bepróbálna azért egy kislányt.Itt viszont szeretnénk tutira menni.Várom a tippeket,akár tudományos,akár népi hagyomány,minden érdekel!Köszönöm!
Én is kipróbáltam, az jött ki,h fiú lesz, de lány lett!
Ráadásul ha 7 év van a férfi és a nő között, akkor a maradék mindkettőnél ugyanaz, csak az egész szám lesz eggyel több az idősebbiknél.
És mi van, ha egyidősek? A párom és köztem 3 hónap korkülönbség van... :))
Ha fiút szeetnétek a féfinak közben a Kosuth Lajos azt üzentét kell énekelnie! :))
Ez mókás, de utánaszámoltam és stimmel. A Pocakosok és pcaklakók fórumon épp az ilyen népi babonákat gyűjtjük most össze, és megnézzük, hogy mennyire igazak.
Egyszer egy cigányasszony elmondta a titok nyitját. Egyszerű: az apa és az anya életkorát el kell osztani 7-el, és amelyiknél több a maradék, olyan nemű lesz a bébi. Vicces, nem???? De én utánaszámoltam több, már megszületett emberkénél és tényleg igaz volt. Vagy csak véletlen? Nem tudom. Számoljatok utána ti is!
a lányokat jól esett csinálni:)))
:))))
Szerintem a "gyártástechnológia" azonos :))))
A nőnemre én is kiváncsi lennék.:D
Mióta is vannak férfiak, akarom mondani mosógépek?:)
Azt mondták a fiút mosógépen kell csinálni:)))
Nekünk lányok vannak....
hát ezt nem mi döntjük el de kiváncsi lennék rá én is.
Mondjuk régen azt mondták, ha sok fiúgyerek születik, háborúk lesznek...na, ezt hanyagolnám...
Ha valaki fiút szeretne, mindenképpen jöjjön ide hozzánk :))) az itt "készített" babák: két éve csak fiúk :))
Az egész lakópark egy kis gengszterövezet lesz 5-6 év múlva :)) Vajon a helyen is múlik, nem csak az időn?
Ha tehetnéd, akár ingyen, nem élnél vele? Mondjuk lehetne barna, szőke, göndör...kékszemű, okos, betegségektől mentes...
vannak olyan genetikai kutatások, melyeknek az a célja hogy előre meghatározhasd milyen génkészlettel rendelkezzen a születendő gyermek. Milyen legyen a neme, a szeme színe, stbstbstb...szerintem ez ijesztő...
Szerintem a gyerek nemét nem lehet befolyásolni ,mert ha lehetne természetes ,hogy mindenki azt a nemü gyereket tervezné melyiket szeretne.Igy szép és igy jó ,ez egy áldás ,és a fontos ,hogy egézséges legyen ,mindkét nemü gyereket egyformán lehet szeretni ,és nevelni.Kinek a számolása bejött hogy fiu vagy lány lett az is egy véletlen müve de nem a számitásainak köszönheti.
Kerlek irj a cimemre,nem tudom hogyan kell irni levelet a Hoxa noi lapozon keresztul.Koszonom Margareta
Megnéztem anaptárat, egész jónak tűnik!
Ha valakinek bejön a "számítása"(a baba nemét ill.) a naptár segítségével, igazán megírhatná! Kíváncsi vagyok:-))
hm ? ! Szioka mindenkinek ! En ugytudom hogy a gyermek nemet a ferfi "beavatkozasa!" befolyasa hatarozza meg ! ( mondjuk ez NEM nepi hagyomany , ez a megallapitas tudomanyos alapokon nyugszik./persze amig megnem döntik ? ! / )
Auranka magazin-női naptár itt megtaláljátok,mikor van ovulácio,mikor kell" szeretkezni hogy lány ill fiu gyermek foganjon.Sok sikert mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Volt, van, lesz bármiben. Pl. Volt egyszer egy lány, Van aki forrón szereti, Holnap is nap lesz
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Mi lesz, ha ő is lány?
- Hogyan tudom 2, 5 éves lányomat leszoktatni a cumisüvegről, mire megy oviba? Ötleteket várok, köszi.
- Ismerősöm 5 éves lánya mindig piszkálja az orrát kívülről, már ki is sebesedett, hogyan lehetne erről leszoktatni?
- Hogyan lehetne leszoktatni 14 hós lányomat arról, hogy ne harapdálja magát?