Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika? (beszélgetés)
Igen...hát...most erre mondta volna annó a magyartanárnőm,hogy"ehelyett inkább olvass"..és igaza is lenne!
Na de érdekli az embereket ez az idiótaság..pedig tök felesleg szerintem...és azt nem birom,hogy miért ország világ előtt teregetik ki a szennyest!?
NA!DE!Ennek ellenére csak megnézi az ember!
Én is!Nem kellene,mégis szeretem!
Szégyenszerre jól elszórakozgatunk más problémáin..de hát az ő baja,mért ment oda!
Na beszövegeltem rendesen!
Én hülyeségnek tartom...DE szeretem megnézni!MINDKETTŐT!
Bár,ha választani kell..mert ugye kell..egyidőben van..akkor a Joshi Barat-ot választom!
Mónikát még a legelején néztem, de időközben nagyon primitív lett a műsor, meg Mónika is változott, rossz irányba (bár, ki tudja, bizonyos emberekhez lehet, hogy olyan határozottnak, kiosztónak kell lenni, mint amilyenné ő vált. Lehet, hogy igaz az a mondás, miszerint aki korpa közé keveredik...).
Joshi a maga nyugodtsávával hat. Meg ő megpróbálja megérteni a megérthetetlent, pl. a legutóbbi adásban, hogy egy anya hogyan hagyhatja el három gyermekét. Az megfogott, hogy megpróbált segíteni minden félnek, a nyilvánvalóan a múltban nagyot hibázó anyának is, aki a részeges férjére hagyta kiskorú gyermekeit, s amikor az anya kiment a stúdióból, kint a kulisszák mögött próbált meg még beszélgetni vele. Persze, van akivel téleg nem lehet semmire sem jutni, de Joshi nagy fokú intelligenciával és érzésekkel áll hozzá mindenkihez. Ez tetszik a műsorban. Viszont az zavaró, hogy általában csak kisebbségiek veszekednek benne szinte hétköznapi dolgokon.
A munkámból kifolyólag nem érek haza arra az időpontra, mikor a műsor megy, de ha ne adj isten, mégis otthon vagyok és eszembe jut, akkor Joshi műsoráért bekapcsolom a TV-t.
Sziasztok!
Én egyiket sem nézem meg.Mint ahogy a Hal a tortán c. müsort sem.Komárral néztem 2 alkalommal,mert elötte a Frizbibe vendég volt! És ez volt az oka,hogy néztem.Inkább a Barátok közt,Született feleségek,Vészhelyzet,Dallas,Animal Planet és a N.G.-t nézem.De a Monika és a Jozsi számomra nem szorakoztato müsor.
na ma én is megnéztem, sajna szolgálatban van a Párom ,és unatkoztam..
Hát ez az unokatesós sztori.. nem értem, én Mónika helyében ezen lettem volna kiakadva,hogy UNKATESÓK...
Ma sikerült néznem a Maunika show-t!
Nagyon de nagyon primitiv népség szerepelt ma.
Egyiket sem nézem,már az is elég ha egy előzetest el csípek véletlenül!
Joshiról nem tudok nyilatkozni,habár így elsőre színpatikus,nem nézem!
Mónikát sem mert az már tényleg mindennek a legalja!Kb a sz@r is le sz@rva még kétszer!
Örökös sakálkodás,ki kit lopott,ütött,zsaroltcsalt meg hagyott el,jelentett fel!
Nagy nép hülyítés az egész!
Ez kel most a jó népnek!
Mónikát nézem,bár már néha idegesít ez a Móni.
Úgy kiossza a szülőket,én biztos beszóltam volna már neki.
Igenis vannak neveletlen gyerekek!
Ezt úgy értem,hogy nem hallgatnak a szülőre és mennek a saját fejük után a "vak"világba!
Remélem nem lesz neki sem ilyen gondja,de akkor ne dumáljon,prédikáljon ott, mint egy pap!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Fiúk, Lányok veletek is történt hasonló eset már?
- Miss Earth Hungary címre miért nem szebb lányokat választanak?