Hogyan lehetne felkelteni az érdeklődését vagy veszett ügy? (beszélgetős fórum)
Egy picit próbálj visszavenni. Lehet túl sok neki a munkán kívüli beszélgetés is. Ha félénk lenne, szerintem a Te kezdeményezésed már kicsit enyhítette volna. Általában minél jobban rájuk mászunk, annál jobban "eltávolodnak".
Hagyni kell neki egy kis teret, ha így, ebben a formában sem érdekled, jobb hagyni.
Én ezt nem értem. Le se szarja őt a kollégája. Nem kell neki, ennyire egyszerű. Felesleges belemagyarázni hogy béna, félénk, meg nárcisztikus. Nem, féltékeny se lesz, a pasik nem így működnek.
Semmit nem kell tenni, csak önkritikát gyakorolni, és elfogadni hogy nem kell neki. Tovább lépni.
Ilyen a pici vonzalom ?
:)
Három eset lehetséges: vagy nem érdekled igazán, vagy nárcisztikus, aki gyűjti és versenyezteti a rajongókat, vagy borzasztóan béna és félénk.
Szerintem mindhárom gáz, de ha nagyon érdekel, még kipróbálhatod, amit már javasoltak, hogy eltűnsz kicsit, más pasikkal mutatkozol. Ha féltékeny lesz, talán van esélyed. De nem biztos, ha nárcisztikus.
A következő lépés, hogy veszel egy mély lélegzetet és elvágod a szálakat. Az első néhány hét nagyon nehéz lesz, de utána nevetni fogsz az egészen, pláne, ha találsz olyat, aki igazán téged akar.
Sok sikert!
Felnőtt emberek nem szoktak beszélgetni magukkal?
- hülyeséget csinálok?
- igen
- kell ez nekem?
- nem
- abbahagyjam?
- igen
- JÓ!
Mostanában egy picit vonzódni kezdtem az egyik munkatársamhoz, akivel közvetlenül együtt dolgozom.
Szerintem ez egyáltalán nem kölcsönös, amivel nem tudok mit kezdeni. El kell fogadni, hogy nem mindenki talál minket vonzónak, nincs meg köztünk a kémia. Jelen esetben: sajnos. 😁
Az az igazság, hogy talán túlságosan is egyértelmű jeleket küldök neki és lehet egyes emberek már sejtenek valamit. Ezt nyilván nem mondom ki, de féltékeny vagyok, vagy csak rossz érzésem van, ha más nőkkel beszélget. Próbálok mindig a kedvébe járni, segítek neki, mondvacsinált indokokkal felhívom, sokszor beszélgetünk messengeren, de mindig én vagyok az, aki ezeket a beszélgetéseket kezdeményezi.
Nem hülye, szerintem ennyiből még egy tapasztalatlan ember is rájön, hogy mi van a dolgok hátterében.
Olyan nehéz, hogy ne írjak neki, ne osszam meg vele a dolgokat, de nyilván nem érdekli mi van velem, ha nem kérdez, csak reagál.
Hogyan lehetne önuralmat gyakorolni? Mit csináljak? Nem akarom keresni, de meddig írok neki. Hiányzik, ha nem beszélgetünk, de felesleges időt pazarolni erre az eleve halálra ítélt “kapcsolatra”.
Hogyan verjem ki a fejemből?
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Úgy, 23 óra után elbeszélgetni - ha van érdeklődés
- Milyen témájú cikkek keltik fel az érdeklődéseteket? Miről olvasnátok szívesen?
- Egyre jobban felkelti érdeklődésemet,hogy milyen lehet egy...
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Praktikákat és ötleteket kérek, hogyan tudnám este időben lefektetni, de inkább reggel időben felkelteni 3 éves kisfiamat..?!