Hogyan lehet titkosítani a routert, hogy más ne csatlakozhasson rá? (tudásbázis kérdés)
Hat tudd meg amitota titkositottam sokkal jobb a netem, es a szolgaltato az ota semmit nem valtoztatott a savon...szoval itt csak az iloskodokkel lehetett baj
Itt a szoglaltato azt mondta ket gep eseten routert kell venni es beszerelni...nem mondta hogy o jon..
minek is jott volna beszereltem en is...:)
megy ez nekem is csak itt ott elalakdok ewel awal...
nem fizetek azert amit en is meg tudok butykolni..:) ferfi sem kell hozza..:) csak en
A szolgáltatótól is függ igen, de abban az esetben HA nem oszlik meg a net, illetve HA a sávszélesség garantált, akkor ezen a területen is körül kell nézni. Én találkoztam már rengeteg ilyen esettel... :) Ha viszont aggregált a kapcsolat akkor ez az ingadozás bizony gyakori jellemző, de még ez is kiküszöbölhető a szolgáltató részéről.
Egyébként van olyan szolgáltató amelyik már konfigurált állapotban adja a routert, így az ügyfélnek semmi dolga sincs, csak bekötni és használni.
A szolgáltató ezzel csak magát védte le. Ilyen nincs,hogy más használja a netedet azért lassul. Te is tudsz méréseket végezni sebességet illetően,ellenőrizd ott a le és feltöltést.Amiért este lassul a neted az azért lehet,mert a szolgáltató az adott területre nem biztosít elég sávot.Több felhasználó van este,akik között ez megoszlik.
Valaki említett,hogy neki a szolgáltatója állította be a routert.Melyik ez a szolgáltató? :)
:D
...amúgy meg grat a 19 hónaphoz! ;)
Szerelem...:) !!! ☺♥☻ már 19 hónapja :)
(Megnézték: 7807)
Lehet, hogy most valamelyik szomszédod maradt net nélkül... :)
Ja és figyeld meg, hamarosan lesz itt olyan fórumkérdés hogy: ¨Hogyan lehet a router jelszavát feltörni?¨ :)))
Ma este nagyon jol ment a net...:)
Koszi a segitseged...vege a betolakodasnak ;)
oke megirom...
hat az is egy dolog hogy ez egy 7 euros csomag ami a legolcsobb...100 mbs es igy csodakra nincs mit varni...:) de ha epp nem viseli magat megvagyok elegedve a gyorsasaggal...
de itt meg nagyon sok mindenen mulhat..pl a ram om sem sok..:(...stb..:)
de remelem evel jobb lesz egy fokkal
Reméljük jobb lesz, ám nem lehet hogy a neted vacakol esténként?
Na majd meglátjuk, ha mégis belassul, máshol keressük majd az okát. :)
Aztán írd meg mire jutottál, kiváncsi vagyok...
:)
szia
Oke...:) koszi a segitseged...:) remelem innet kezdve nem lesz lassu a netem..mert este mindig borzasztoan belassult...valaki akkor jol elt...
de most mar vege...:) remelem...
akkor egy jelszo amikor beirom ezt az ip cimet
admin
jelszo:
a masadik amikor instalalom a cd
a harmadik a wirelessnek...oda egy 8 betus szamsort kert...de mivel enablet adtam neki elhallgatott...
igy helyes ?
Hogy pontosak legyünk, 2 jelszó kell, és egy kód :) ami a 15. hsz-ban van leírva.
Ám igazán szívesen segítek... :)
Wireless *** Enabled ---Disabled
es be van jelolve a kikapcsolva jo lesz igy?
:)) hi-hi
akkor vegul is 2 jelszo kell...egyet kert mar amikor instalaltam a cd...egyet akkor is amikor beirtam a router ip cimet...es akkor meg az is kell amit mondtal a 15 hozzzaszollasodba?
de bonyolult ez...:)
koszi hogy segitettel ennyit nekem ;)
ertem ....de ez a home/wierless hol van?
onnan allitodik be h beirom a router ip cimet...es ott van egy wierless belallitasos dolog onnan? ;(
További ajánlott fórumok:
- 40 kg súlyfelesleget is le lehet adni! Csatlakozik valaki?
- Meglévő naplót nem lehet titkosítani?
- USB csatlakozásnál a gép érzékeli a kapcsolatot, a csatlakoztatott pendrive viszont sehol nem látszik. Mi lehet a probléma?
- Hogy lehet a naplót titkosítani úgy, hogy más ne olvashassa el?
- A laptophoz lehet külön egeret csatlakozatni?
- Titkos naplót nem lehet feloldani a titkositás alól?