USB csatlakozásnál a gép érzékeli a kapcsolatot, a csatlakoztatott pendrive viszont sehol nem látszik. Mi lehet a probléma? (tudásbázis)
Bill Gates, meg az Ő kis titkai.:)
A lényeg, hogy sikerült!
Szia!
Nekem már az illesztő programot feltelepítette magától a gépre.
kb. fél évig működött is, de mivel külföldön vettem nem tudom kicseréltetni.:(
Most csak folyamatosan kicsiket villan a jelzőfény, de nem találom semmilyen mappában. Próbáltam a párom gépén is, ahol eddig felismerte, de már ott sem jelenik meg sehol.:(
Azt hittem rossz és már kb egy éve elő sem vettem.
De az adatok még rajta vannak, tehát nem lenne rossz megnyitni....:))
Szerinted mi lehet a baj.
Köszönöm.
Ezt nem Neked szánom Koperta, mert tudom, h nem ez a gond, viszont mielőtt "nekiesünk" a másiknak el lehet fogadni a véleményét.
A Windows nem találja az USB-eszköz illesztőprogramját. A számítógéphez csatlakoztatott hardverekkel kapcsolatos problémákat gyakran az illesztőprogramok okozzák. Az USB-eszközök csatlakoztatásakor a Windows automatikusan azonosítja az eszközt, és megkeresi annak illesztőprogramját.
A legtöbb esetben a Windows már rendelkezik a szükséges telepített illesztőprogrammal, vagy képes automatikusan letölteni azt a Windows Update webhelyről. Ha a Windows automatikusan telepíti az eszköz illesztőprogramját, megjelenik egy értesítés, hogy az eszköz készen áll a használatra.
Ha a Windows nem találja a szükséges illesztőprogramot, üzenetet jelenít meg, hogy helyezze be az eszközhöz kapott, az illesztőprogramot tartalmazó lemezt.
Alkalmanként előfordulhat, hogy olyan USB-eszközzel rendelkezik, amelyhez nem tartozik lemez, és amelyhez a Windows nem talál illesztőprogramot. Ebben az esetben az eszköz gyártójának webhelyén megpróbálhatja megkeresni az illesztőprogramot. Az ilyen oldalak támogatási részéről gyakran tölthet le illesztőprogramokat. Ha az illesztőprogram ott sem található, lépjen kapcsolatba a gyártóval.
ugyanmár...nekem az egyik gépen linux, a másikon windows van, és semmi baja nincs az usb-nek....mostanában nagy divat lett szidni a microsoftot, de azért lássuk már be, a linux egyenlőre sokkal körülményesebb, és a mac op rendszerek is...
Egyébiránt lehet, hogy egy restart megoldja a problémát, és ha érzékeli a pendrive-ot,de magától nem dobja fel az elérést, total commanderben, v agy freecommanderben bármikor hozzáférhető..
Most jut eszembe. Nekem is van egy olyan, amit észlel a gép,de nem lehet sehol látni. Lehet már ki is dobtam.
...
ÁÁÁÁ...........megvan!
SanDisk
Tudod... Vannak azok a chipek és áramkörök a gépben... Van a processzor, ami az "agy". Meg vannak különböző helyek, ahova azokat a madzagokat be lehet dugni.
Namost... Ha te a pendrive-odat betetted a helyére, szerinted honnan fogja tudja az a kis aranyos processzor, hogy mi a franc az és mit kezdjen vele? Hát úgy, hogy valakik megírták a hozzá kellő programokat...
Amúgy: lehet rossz a pendrive, lehet driver probléma, csúf esetben lehet alaplaphiba is akár...
Ez op. rendszer függő, hogy felismeri-e egyből. Főként.
Talán neki is ezt kellene tennie.
Bocsi, de nekem egy penhez nem kellett még használnom, de még a fényképező gépemhez sem.
Ebből indultam ki.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Telefonom csak akkor érzékeli a töltőt, ha kicsit felfelé nyomva tartom a csatlakozásnál a töltőt.Megjavítják garanciálisan?