Hogyan lehet eltüntetni pár ősz hajszálat? (tudásbázis)
A HAIRONE oldalán találtam vízálló hajsprirált és hajpúdert is. Állítólag 3 samponos mosást is kibír. Mivel nekem nem zsíros a hajam, heti 1 mosással 3 hét.
Végül ezt rendeltem meg, nem a festéket, ha megérkezik, beszámolok.
Ez jónak tűnik és + pont, hogy vegán.
Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra.
Akit érdekel és hozzám hasonlóan kímélő megoldást keres, találtam egy nagyon jó terméket, KEMON NAYO ammónia, ppd és illatmentes hajfesték. 2000Ft, az ára is megéri.
Jövőhéten megrendelem és írok, ga kipróbáltam.
Gyermek.. :D
Jaj, teeee aki 18 éves. :P
Barna szín van a dobozra írva.Henna és indigó keveréke volt a por, így lesz barna hajszín hennával. Legalább is ezt írták.
Azóta utána olvastam, a Khadival állítólag működik, többen írták.
Találtam PPD mentes hajfestékeket is a neten.
Az sem rossz ötlet.
En hennazok. Csa a tiszta (voros) henna fedi az oszt. Azzal befested es utana azt tudod szinezni pl khadival. Ertelemszeruen vilagosabb szint nem tudsz elerni.
A jo minosegu henna taplalja a hajat es nem tonkreteszi.
Nekem úgy őszül, hogy egy-egy szál ősz a barna között.
Nem igazán zavar. Pedig lehet, egy kis vöröses gesztenyebarna nem állna rosszul.
Csak itthon festeném én is.
16 szál?:D
Nem spilázod egy kicsit túl?
Hány éves vagy?
20 éves korom óta festem a hajam, mert nekem nem 16 szál ősz hajam volt már akkor. Soha nem ártott neki a festés. Dús maradt a mai napig.
Az egyik legolcsóbb festékkel (Palette) festem kéthetente, mert elég gyorsan nő.
Ebben a Grey Away sprayban reménykedem. Jó megoldás lenne.
Nagyon abszurdnak tartom 16 hajszál miatt tönkretenni az egész hajat.
Kipróbáltam a hennát. Nem működött. A véknyabbakat befogta, a forgómon levő, vastag, durva hajszálakat egyáltalán nem. Megszámoltam előtte 16 szál van.
A hét elején vettem egy Syoss hair mascara spirált, ds egyáltalán nem használ. Kb. 10 percig van a hajon. Ott tartok, hogy a zsebemben hordom és ahányszor kimegyek a mosdóba, behúzom az ősz hajakat. De ez így nem állapot.
Köszönöm! Sajnos én is csak ezeket találtam. Szalicil érzékeny vagyok, nagyon durván, minden fajtájára előjön, benzyl salicylatey sodium salicylate, etylhexyl salicylate stb... és a kén irritálja a bőrömet.
Elég drága, így nem merem megrendelni.
A termék aktív összetevője a Vaszabi (Wasabia japonica) kivonata, ami a keresztesvirágúak családjába tartozik, és természetes körülmények között Japán hegyvonulatai és folyói mentén nő.
A többi összetevő stabilizálja a főösszetevőt és a GREY AWAY-nek kozmetikai minőséget ad.
mást nem találtam.
Sok szerencset vele en mar regen hasznalom ep tegnap a fodrasznöm ertekelte ( ö ugy tudta es jol tudta eletemben nem volt semi festek se nem tudom mi neve ( erösen göndöritve ) semi ! mar töbszörös nagymama vagyok es sikerult meg maig az eleg hosszu hajam apoltan viselni. Schampo es balsam pedig a Arganmidas seriabol .
Legszeb es szerintem praktikusab is a termeszetes hajszin .
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogyan lehet eltüntetni a terhesség csíkjait?
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Hogyan lehet eltűntetni a penészt a szilikonról zuhanykabinoknál?
- Hogyan lehet eltüntetni a zsíroldó szagát a sütőből?