Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Én nem Pestre,hanem Miskolcra.
Nekem azt mondták,hogy olyan még nem volt,hogy valaki felállt volna,hogy annyira fájdalmas lenne.
Megnéztem a linket, ez így elég fájdalmasnak tűnik.
Te ide mész??
És ott nem tudod,hogy mennyibe kerül amúgy a kezelés?(dermaroller)
Mert az oldalukon nem írják le.
Amúgy első körben én is oda készültem (Aestethica),csak találtunk miskolcon is.
[link] el tudod olvasni,hogy mi is ez a kezelés?!
Nekem 5-6 kezelést mondtak és alkalmanként 20.000ft.Ezt bőgyógyász csinálja a rendelőjébe.Érzésteleníti és kezeli.Kb 1óra hossza.
Sziasztok!:)
Ígértem,hogy írok,ha bejelentkeztem a kozmetikushoz.
Menet közbe változott a terv,így nem oda,hanem bőrgyógyászhoz jelentkeztem be dermaroller kezelésre.Mivel nekem a mikrodermabrázió nem segített volna,mert mélyek a hegek.Tegnap voltam Miskolcon konzultáción(5000ft)megnézte,elmondta,hogy hány kezelés kell..stb!Jövő héten fogok menni,mert még van 2 heg (aknebol visszamaradt) ami nincs teljesen kiűrülve,így első körbe azt megnyitja.:S És utána kezdi...a kezelést.Drága nagyon;20.000Ft/kezelés de megéri,hogy szebb legyen az arcom.:o)
Nah így is hosszúra sikeredett a "mondókám":D a naplómba mindent lefogok írni.
Bizony, szép eredményeket lehet elérni.
A gyémántfejessel nem fáj a kezelés, én próbáltam magamon is.
De egyébként AHA krém is nagyon jó a hegekre, pattikra, foltokra.
Igyekezzetek lányok, mert ezeket a kezeléseket csak télen lehet csinálni, mikor nincs napsütés illetve nem erős.
igen, szerintem a leghatásosabb, nem drasztikus kezelés a piacon.
Annyi a lényeg, hogy ha heg olyan mély, hogy az irharéteg is sérült, akkor midnenképp marad valami belőle.
Elevensors!
Van v.milyen tapasztalatod a kezeléssel kapcsolatban?
az oktatóm 2007-ben 6500-ért csinálta arcápolással együtt. De ez vidéki ár.. Pesten és a nagyobb városokban lehet drágább.
Gondolom a géptől is függ, sokan már nem az aluminium-oxid kristályosat hanem a gyémántfejeset használják.
Bucóka20!
Majd írj mindenképpen,hogy mik voltak a tapasztalataid a kezeléssel kapcsolatban!
Szia!
Én úgy olvastam,hogy 4000Ft / kezelés,de gondolom ez azért városonként változik.
4-6... kezelést "javasolnak" kéthetente(?)
Nah akkor megnyugodtam.Holnap el is megyek szerintem és bejelentkezek az első kezelésre.
:)
Sziasztok. Én is szeretnék menni ilyen kezelésre.
Ez egy vagy több kezelésből áll? És milyen árban van?
egyáltalán nem fáj.. ha így van akkor nincs jól beállítva a gép vagy nagyon sokat csiszol egy felületet, illetve rányomja a vákuumot a bőrre. De csaknem csinál ilyet a kozemtikus.. elvégre tudnia kell kezelni ha már használja.
Fura érzés.. ennyi. :)
a barátnőmnek rémesen heges az arca. ő próbálta a mikrodermabráziót, nem sokat javított rajta. (én egyáltalán nem láttam különbséget).
Ő azt mondta, tényleg fájt, de kibírható volt.
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Apróbb hegeket hogyan lehet eltüntetni?
- Sikerült már valakinek bármilyen módszerrel RÉGI hegeket eltüntetni/jelentős mértékben elhalványítani?
- Mivel lehet eltüntetni a dekoltázsról a kis pattanásokta?
- Ismeri valaki a Máriatövis magolajat vagy a májvédő teát? Az arcomról szeretném eltüntetni a pattanásokat tisztítókúrával.
- Hogyan lehet megelőzni és a lehető leghamarabb eltűntetni az orrban megjelenő herpeszt?