Ismeri valaki a Máriatövis magolajat vagy a májvédő teát? Az arcomról szeretném eltüntetni a pattanásokat tisztítókúrával. (tudásbázis kérdés)
Az egészben az az érdekes, hogy elegendő májtisztító hatóanyagot a KAPSZULA tartalmaz. A máriatövismag olaja pompás Omega3 forrás, de symallirin csak mutatóban van benne.
Igaga te ettől nem lehetsz rosszul.
sziasztok!
Igaga, nem lehetsz ettől rosszul, ha helyesen alkalmazod. étkezés előtt fogyaszd, ajánlom az 500mg-os kapszulát, azt elég naponta egyszer.
ajánlom ezt az oldalt, részletesen foglalkozik a máriatövis hatásaival:
Sziasztok!
Én ma kezdtem el szedni, de én a mag változatot.
Méregtelenítés a cél, valamint remélem, hogy a bőrömre is kedvező hatással lesz. :)
Ha valaki erre jár, mondjatok véleményeket, javaslatokat. :)
olvassa ezt még valaki?
próba-szerencse...
harmadik napja szedem a máriatövisből készült kapszulát (L betűs), és nagyon rosszul érzem magam. szokás ettől rosszul lenni? szédülök, émelygek, rossz a gyomrom, stb. a betegtájékoztatón csak annyi szerepel, h enyhe hasmenést okozhat (na, azt nem okoz), semmi más mellékhatást nem említ. valakinek van hasonló tapasztalata? elmúlik?:/
Szia!
Hú, de rég tetted fel a kérdést.. :D
Én a máriatövist kapszulában szoktam bevenni, de ez tényleg jó pattanásra? Én eredetileg a májvédő, epekő megelőző hatása miatt szedtem.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Őszi tisztítókúra ötletek
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Mivel lehet eltüntetni a dekoltázsról a kis pattanásokta?