Mivel lehet eltüntetni a dekoltázsról a kis pattanásokta? (tudásbázis)
11. 3cf80f2b78
2010. febr. 1. 08:53
Élesztőt kevés tejjel krémszerűre összekeverni,aztán rákenni a bőrre,és 15-20 percig ott is hagyni!Tui recept!!:-))
10. keri123
2009. jan. 5. 19:50
Csokoládé fogyasztás is lehet.De nem árt egy méregtelenítő kúrát csinálnod,És sokat levegőztetni a bőröd.Nem jó ha állig be vagy bugyolálva.
9. 5796fb1dbf
2009. jan. 5. 19:45
nem kell dekoltázs, nem látszik pattanás
8. 8565183eb5
2008. febr. 27. 22:37
Testradír szoli
7. csjuli
2008. febr. 27. 21:35
Szoláriummal.
6. Csak En
2007. máj. 6. 16:01
Nem is tudom ... Én már sokmindent kipróbáltam, de nem hatott semmi :(( Sajna elég sok pattanás van a hátamon és a mellkasomon, na meg az arcomon is. Nem tudom mivel lehetne őket kiirtani. Szivesen várom tanácsaitokat, mert nekem már nics ötletem. :(
5. aebal
2007. máj. 4. 12:55
AVON korrektorral
4. ipi
2007. ápr. 8. 16:03
Abszolut tilos hozzányúlni, itt ugyanis annyira finom és érzékenya bőr, hogy nekem pl. napokig látszik egy kis vakarás...
Kamillateás lemosás, naponta 2x, vagy más gyulladáscsökkentőket is kipróbálhatsz külsőleg. És pamut szellős ruházat, napoztatás, finoman. Belsőleg tényleg neked kell belenézni a dolgokba... :-( nem könnyű! Sok sikert
3. 984ff08d0b
2007. ápr. 7. 10:36
Lehet lelki vagy májeredetű oka is. Pszichésen a vállon akkor jelennek meg patik mikor túl sokat vállal az ember, és nem bírja, és ezt nem vallja be. Mellkason hasonló okokból lehet, arc, száj körül ha nem mondasz ki valamit amit akartál, háton pedig, ha nem törődsz valami problémával amivel kéne. Arcon is a különböző területek különböző szervi problémára utalhatnak, a mellkason a szeretet-szeretetlenség jele is lehet...eltűntetni...izzzé...kiváltó okok felszámolása?
2. szendmen
2007. ápr. 7. 09:19
nagykabáttal!:P
1. keyla
2007. ápr. 7. 09:18
Mivel lehet eltüntetni a dekoltázsról a kis pattanásokta?
További ajánlott fórumok:
- Szeplőket mivel lehet eltüntetni?
- Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Mit ajánlanátok a pattanások eltüntetésére?(háton és dekoltázson)
- Ismeri valaki a Máriatövis magolajat vagy a májvédő teát? Az arcomról szeretném eltüntetni a pattanásokat tisztítókúrával.