Mit ajánlanátok a pattanások eltüntetésére?(háton és dekoltázson) (tudásbázis)
Aknesol ecsetelő jelenleg nem kapható.
Valaki tud a Aknesolhoz hasonló hatású készítményt ajánlani?
Egyszerűen ne nyúlj hozzá, egyáltalán ne tapizd se a mellkasod, se a hátad. Csak tisztálkodásnál nyúlj hozzá. Ha napközben matatod, vakargatod, kapargatok, vagy csak hozzáérsz, akkor sose fog elmúlni.
Tudom, én is ha hozzányúlok, akkor egyből előjönnek. A lényeg tényleg a matatásmentesség.
És persze amit alapjában a pattanásoknál és az egészséges életnél be kell tartani: megfelelő mozgás és helyes táplálkozás.
Aknesol ecsetelőt ,ajánlom,
nagyon bevált nálam,elég kétszer naponta bekenni, és pár nap és volt nincs.
A dm-ben kapható, probáljátok ki:)
A savasodás egyik jele pont a testszerte jelentkező zsíros bőr és a következményes miteszerek, pattanások.
Pl: a dekoltázson,nyakon,háton..
A kozmetikusi kezelés csak nagyon ritkán okoz hegeket, de azok sem maradandóak!
Legjobb ha mesterkozmetikába mész, drágább ugyan, de ott figyelnek arra, hogy ez ne fordulhasson elő.
Én legalábbis nagyon tudom ajánlani.
Engem is látott már el csúnyán kozmetikus, utána ki se mertem menni az emberek közé.. Az durva volt, és ráadásul a hely ahol fogadott.. brr..
Azóta csak mesterkozmetika!!
Szoláriumba és napra se menj addig míg egy kozmetikussal ki nem tisztíttatod a bőröd. A miteszerek ugyanis belesülnek...
Ezek után azonban ajánlható az ésszerű napozás.
Nekem aknék voltak a hátamon, azokat csak nagy nehezen sikerült eltüntetnem egy tisztítókúrával.
Nekem egyszer a bőrgyógyász ajánlott egy A-vitamin savból készült készítményt, állítólag nagyon hatásos. Próbálni nem próbáltam.
Szia Droma!
Remélem, nyár óta sikeresen megoldottan a problémádat. Ahogy olvastam, nagyon sok jó tanácsot kaptál, biztos bevált valamelyik!
Én még annyit fűznék hozzá, hogy az elért állapot szinten tartására illetve újabb pattanások megelőzésére próbáld ki a méregtelenítő sófürdőt (természetes kristálysóval)
Ha újholdkor csinálod, nagyon intenzív a méregtelenítő hatása, ami mindig ránk fér, és szépen beszabályozza a bőr ph értékét.
Ha pedig már előjöttek a pattanások, gyorsan, biztosan és hegmentesen segíthet a sóoldatos letörlés: reggel-este 26%-os sóoldattal töröld át, hagyd megszáradni, majd egy száraz törcsivel dörzsöld le a sószemcséket. Tökéletesen fertőtlenít, gyulladás csökkentő, és szépen leradírozza az elhalt hámréteget.
Olcsó és mellékhatásoktól mentes!
Sok sikert!
Activator a bőr letisztításához, és propoliszos krém
Méregtelenítő tea, aloe-gél belsőleg
Nagyon hatásos :)
Nekem is volt ilyen problémám ,tuti tipp:
-babaszappan
-babahintőpor ,este
A napozás is jótékony hatást gyakorol rá !!
Már szerencsére nem jön ki a dekoltázsomon pattanás,csak ritkán,de az se olyan durva.valószínűleg a sok idegeskedés miatt volt.
Azért köszi a tippeket:)
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Milyen krémet használjak a pattanások eltűntetésére?
- Mivel lehet eltüntetni a dekoltázsról a kis pattanásokta?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?