Milyen krémet használjak a pattanások eltűntetésére? (tudásbázis)
Én mindjárt 25 éves vagyok. 7 évet szedtem fogamzásgátló tablettát. Akkor nem volt egy pattanásom sem, most meg örülök, hogy ha van pár nap, amikor viszonylag tiszta az arcbőröm. Menstruáció előtt/után meg mindig van 3-4 csúnya piros pattanás az arcomon, és nagyon nehezen múlik el a piros folt. Bepanthen kenőcs szokott segíteni a gyógyulásban.
Jó lenne, ha nem kellene... :(
Gyógynövényboltokban is kapható Dr Pál fokhagymakrém, pattanásokra. Illetve ez inkább zselé. Nekem most ürült ki az első tégely, amit májuban vettem. Ja, ez régi termék, de most valamit újítottak, és nincs büdi szaga- legalábbis csak nagyon picike.
Nagyon jó a hatása. Ma veszek is másikat, mert megéri. az ára 1500 forint körül van.
Nekem a bőrgyógyász Skinoren krémet írt fel régebben.
Kicsit drága, de megéri!
További ajánlott fórumok:
- Mit ajánlanátok a pattanások eltüntetésére?(háton és dekoltázson)
- Teafa olaj. Ki hogyan használja pattanásos arcbőrre?
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- Milyen alapozót használjak, ha az arcom fényallergia miatt csúnya hepe-hupás, pattanásos?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?
- Szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen krémet használjak a combomra benől a szőr, és pattanásos?!