Apróbb hegeket hogyan lehet eltüntetni? (tudásbázis)
Bár nem egy heget, de egy pattanásból lett anyajegyet próbálok eltüntetni agykontrollal. Bánom, hogy az első fázisról nem csináltam képet. A mairól viszont van már képem, és hiszem, hogy teljesen el fog tűnni. Már egy szemölcsöt is eltüntettem, amivel bétában nem csináltam semmit, pedig évek óta a tenyeremen volt.
Ha ez is sikerül, a következő egy műtéti heg lesz. :D
Neked csak 1 hónapos a heged, még nagyon időben vagy a Contratubexel, én évekkel később akartam megszabadulni a sajátomtól, ezért nem használt a gél. Neked még tuti fog:)
Sok sikert!
Szia!
A contratubexről ( és a Dermatixről ) annyit, hogy csak friss hegekre jó! Nekem is ezt írta fel anno a bőrgyógyász, mert az egyik pattanásomat elkapartam és behegesedett. 1 évig használtam eredménytelenül, mikor visszamentem akkor közölte a bőrdoki, hogy minél régebbi a heg annál kisebb az esélye hogy ez a gél használ.
Így két lehetőség van: 1. sebészeti úton eltávolítás, de meg van az esélye, hogy visszanő. 2. bőr alatti injeciózás, itt fennáll a heg megnagyobbodás veszélye.
Ha nem túl nagy a heg, akkor ki lehet próbálni az Ilcsi féle AHA hámlasztót (kozmetikusnál érdeklődj efelől), sajnos nekem túl nagy a heg így kizárva ez a módszer, de kisebb hegeket szépen kezeli.
Remélem segítettem!
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Sikerült már valakinek bármilyen módszerrel RÉGI hegeket eltüntetni/jelentős mértékben elhalványítani?
- Pattanás utáni hegeket milyen készítménnyel lehet eltüntetni?
- Hogyan lehetne eltüntetni a keloidos hegeket?