Hogyan lehet az allergiát természetes úton kezelni? (tudásbázis)
Mikor kezdted a kúrát (gondolok itt évszakra)? Nyáron én is próbáltam, de majdnem megfulladtam tőle. Lehet, hogy ősszel- télen allergiamentes időszakban kell belevágni ?
Milyen adagokban szedted ?
Előre is köszi M
Sziasztok!
Háziporallergiára szedett Xyzalt ki lehet váltani valamilyen homeopátiás szerrel?
Az én allergiám az allergén anyagoktól múlt el teljesen!
Méztermelőtől vettem a virágpor granulátumot, és azt ettem napi szinten.
Mára nyoma sincs az allergiámnak! :)
Sziasztok!
Nekem 13 évig tartott az allergiám.Háron éve szedek orvos által adott homeopátiás szereket.Az időszak amíg a tüneteim tartanak az évi 9 hónapról jelenleg 3 hétre csökkent.Állítólag taljessen meg fog szünni.
Természetes módszerekről szólt a kérdés.
A válasz: igen.
A megodás: búzafűlé. Jó ideje hasznájuk, és nagyon jó. Ha megfelelő kiegészítő masszázzsal is kombinálod (a legjobb a királyi thai, de azt kevesen tudják errefelé), akkor nagyon gyorsan hat.
Szia Kisdeka!
Nekem 10 évig tartott az allergiám, 10/10, 9/10,8/10-es értékűek voltak. Már asztmatikus tüneteim lettek, fulladás, köhögőgörcs. 2005-ben ajánlottak egy gyógynövényes terméket, 6hónap alatt elmúlt az allergiám, és azóta sem jön elő, sem az asztmám. Ha érdekel, írj: baby_18@freemail.hu Illetve ha bárki érintett a témában, kereshet nyugodtan!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Szerintetek Magyarországra milyen hatással van, illetve lehet a Japán természeti katasztrófa?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Gyógyszerallergiát hogy tudok kezelni?