Szerintetek Magyarországra milyen hatással van, illetve lehet a Japán természeti katasztrófa? (beszélgetés)
Én egy olyan emberrel beszéletem aki nem kicsit ért a sugárzáshoz és a radioaktív dolgokhoz. Azt mondta hogy felesleges pánikkeltés az egész. Csernoboil nagyobb veszély volt de abból se lett világ sőt Európa méretű katasztrófa holott a felhő még igencsak elérte talán a franciákat is...
mire ideér 8-ad részére feleződik az az amúgy emberi és állati létre nézve veszélytelen felhő.
nos ez csupán egy szakértő véleménye de én hiszek neki.. meg amúgy sem félek tőle.. minek...
Szerinted nem hazudnak mindenhol (TV, Rádió,stb) csak azért, hogy ne keltsenek pánikot?
Én sajnos félek attól, hogy nem mondják meg az igazat...
A végére ???
Bocsi
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményekre. Ki mit gondol a japánban történt katasztrófáról? Nekünk itt Magyarországon van-e okunk az aggodalomra?
Ki mennyire hisz a híreknek? Mit hallgatnak el előlünk.
Az a sok kínai vacak is elgondolkodtató amiket behoznak majd fű vagy nem fű alatt az országba és a piacokon kici ocoért meg lehet majd vásárolni. Persze a gyerek mindjárt a szájába is veszi.
Na ettől én sokkal jobban félek mint a légköri szennyeződéstől!
Sziasztok
Ahol én dolgozom, ott az egyik alapanyag az Japánból érkezik, nem messze az atomerőműtől. Mát 3 napja nem érkezik alapanyag Japánból, nem tudunk dolgozni. De állítólag hétfőre megérkezik...szerintetek...??
Hogy dolgozzon így az ember??
Nyugodtan.....előre félek...
azon elmélkedtem... mi lenne ha mindez kínában történt volna????????
pár hónapon belül a fél világ "kisugárzó egyéniség " lenne, a jó kis kínai cuccokban.:-)
ne félj:-)
tudom, nem vicces a helyzet... de ne félj... ha valami bekövetkezik, akkor az annak ellenére is befog, ha félsz,. szóval , érted?
igen én is ezt irom :))
a lényeg h nem olyan vészes a szitu egyenlore mint csernobilnal vo lt, ami nagy baj h nem tudják huteni. ez a elgrosszabb dolog ami tortenhet egy atomreaktorral.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Vörösiszap katasztrófa
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Szerintetek a ufo-észlelések nagy száma, és a sok természeti katasztrófa között lehet összefüggés?