Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan készül a csokicsúcs? fórum

Hogyan készül a csokicsúcs? (tudásbázis)


8. Borsa (válaszként erre: 7. - D@nu)
2010. nov. 16. 11:16

Hmmmm - erősen elgondolkodtatott ez a ganache - dolog. Naggggyon jól hangzik.


Kösziiii!

7. d@nu (válaszként erre: 6. - Borsa)
2010. nov. 16. 11:14

Azt a legegyszerűbben: veszel kész piskótakarikát és párizsikrémet készítesz - vajas-kakaós krém, szerintem itt a hoxán is találsz rá receptet, de a gugli biztosan segít. Hűtőben dermeszted és olvasztott csokiba mártod.


Én nem "retro" :) változatban szoktam, nem rajongok a túlzottan vajas krémekért, hanem ganache-t készítek hozzá, azzal szerintem finomabb.

6. Borsa (válaszként erre: 5. - Borsa)
2010. nov. 16. 11:10

Csokival bevonva.


Jó kis retro - süti.

5. Borsa (válaszként erre: 4. - D@nu)
2010. nov. 16. 11:09
Azaaaaz!
4. d@nu
2010. nov. 16. 11:08
Csokicsúcsként én a piskóta alapra ültetett csokis krémet ismerem - arra gondolsz?
3. Borsa (válaszként erre: 2. - Eszter_good)
2010. nov. 16. 11:02
Köszi! És ez nem olvad szét????
2010. nov. 16. 10:59

1 tojás

1/4 tk. só

4 dkg kakaó

7,5 dkg cukor

20 dkg liszt

4 dkg mogyorókrém

10 dkg hideg vaj vagy sütőmargarin


A hozzávalókat robotgéppel kikeverjük, majd kanál segítségével kivajazott vagy kisütőmargarinozott sütőlapra halmozzuk. 180 fokon 14 perc alatt megsütjük.

2010. nov. 16. 10:55
Hogyan készül a csokicsúcs?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook