Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel? (beszélgetés)
Mennyire kedves ember vagy te, eszem megáll.
"Annak a pár " tagtársnak " aki próbálkozott, hogy belémáll, jobbulást kivánok, kezeltesse magát !!!!"
Neked sem ártana pszichiáter. Elég hisztis vagy. Az is beszédes, hogy a családodnak meg kell köszönni, hogy normálisan viselkedsz. :/
Attól, hogy kizárólag karácsonykor nem lesz vendéglátás, jó a viszony. Többször jönnek, múlt szombaton marhapörkölt volt, ettek, vittek.
Unoka csak gyerekek társaságában érzi jól magát, egyelőre ez van.
Hiányos és félreérthető volt a leírásod ,ki ki azt gondolt bele amit akart és eszerint válaszolt.
Ha aznap ezt közlik veled,,és nem tesznek úgy mintha mi sem történt volna és nyomnak egy puszit,,akár megmondják hogy kicsit késik az aji,,pont olyan szép lett volna a nap ,,nem az ajándékon múlt.
Köszönöm a vigasztaló ill. normális hangvételű hozzászólásokat, de már bánom, hogy kiírtam magamból.
Annak a pár " tagtársnak " aki próbálkozott, hogy belémáll, jobbulást kivánok, kezeltesse magát !!!!
Késett a csomag, megkaptam, és köszönik a fiúk, hogy " úrinő " módjára viselkedtem vasárnap, nem vertem ki a balhét.
Nem értelek. Te vagy A nagymama. A férjed a nagypapa. Oda mennek és nem kínálod meg őket? Még ha váratlanul jönnek, akkor is teszek eléjük enni, inni, kávé, vagy ami van. Nemhogy ünnepekkor. Én is nagymama vagyok. Számomra ez elképzelhetetlen lenne.
Bocs, de ha nem történt valami ordító vétség ellened, hogy jutsz el idáig? Komolyan érdekel.
Közben meg az a bajod, hogy nem vagytok a család tagjai.
Én biztos leülnék a fiammal, hogy kisfiam, most akkor mi van?!
Nem tartasz attól, hogy állandósulni fog?
A nagyszülőknek szükségük van az unokákra és az unokáknak is a nagyszülőkre. A család részei.
Ha nem Attilának hívják, akkor a névnapja nem január 7-én van 😉
Neked boldog névnapot!
hé, nem én puffogok, ők nem tanították meg, hogy a család nemcsak a gyerek-anya-apa.
Ha kell, itt vigyázok rá, de vendégség nincs.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Hogy reagálnál a következő üzenetre?
- Névnapot köszönteni vagy nem köszönteni?!?
- Hogyan reagálnál, ha a barátod iwiw lapján megjelenik a volt barátnő, mint ismerős?
- Te hogy reagálnál rá, ha nem vártalak volna meg?
- Hogyan reagálnál, ha 21-22 éves gyereked el akarna költözni csak az önállósodás miatt, ha anyagilag nem is jönne ki jobban?