Hogyan készíthetők azok a képek, amik ki vannak kockázva? (tudásbázis)
:) Fel is teszek egyet :)
Kollázst a Picasa 3 alapból tud csinálni.Ingyenes Google progi.
Igen erre gondoltam.Orok halam :)
Szia!
Szerintem Te a kollázsra gondolsz!
Az origo-ról lehet letölteni kollázskészítő programokat!
simán képre jobb klikk, szerkesztés. nekem itthon a paint van. de ez alap.
Szia!
Nekem vannak ilyen képeim,vagyis remélem erre gondolsz.:) Photo Scape ez a program neve.
Tudsz ilyen kepszerkeszto programot?
de sztem scrap-ben is találsz ilyen alapot...
megnéztem... de ez a kép nekem kb annyit mond, hogy képszerkesztővel simán egymás mellé pakolom az azonos méretű képeket...
Hasonlo mint a scrapbook,csak nincsenek mintak,figurak.
Megnezted a naplomba a kepet?Hatha tudod a nevet,mar az is segitseg,ha a nevet tudom :)
scrapbook-ra gondolsz esetleg???
Ezeket ismerem,de ezeken az oldalakon nincs olyan amire gondolok.
Neked is koszonom :)
tettem a naplomba egy kepet,valami ilyesmi,csak a sajat kepeidet tudod beilleszteni a kockakba.
akkor nem tudom, mire gondoltál :)
Nem erre gondoltam,de azert ari vagy koszi:)
légy szives ird meg nekem is!köszi
Én sem tudom hogy hogy csinálják!De van két barátnőm aki szokott ilyet küldeni!Kérdezd meg őket.Az nevük:rika1 és jjhmarta!Lehet hogy igy mind a ketten megtudjuk tanulni!
írok privit, megtaláltam :)
volt valahol hozzá letölthető program (egy csomó apró képből rakja össze a nagyot). asszem talán foto-mozaik néven futott. gugli jó barátod, próbálkozz.
Koszonom,igy mar probaltam,de sajnos nem sikerult.
Krisztio430 naplojaban lattam ilyen kepeket ra klikkeltem a kepre es bejott a forum,probald meg.
Tulajdonkeppen nem egy kep.Olyan mintha egy kereten belul sok kis kocka lenne es azokban kulonbozo kepek.Remelem igy jobban ertheto mire gondolok.
Ezt pontosan hogy érted, hogy kivannak kockázva?
Azokra a kepekre gondolok amikben sok kis kocka van es tobb kep beleillesztheto?Mi a neve es milyen programmal lehet kesziteni?
Koszonok mniden valaszt:)
Hogyan keszithetok azok a kepek, amik kivannak kockazva?
További ajánlott fórumok: