Hogyan formázzák a szív alakú tortaformából a tortál női mell alakúra? (tudásbázis kérdés)
Na, sikerült képet is feltennem.
szépséghibái vannak a tortának, az első adag p.cukrot elfelejtettem szitálni, ezért látszanak benne a kis darabkák, de ezt elnézték nekem.
Köszi!
Sziasztok!
Na, újra itt vagyok, a tortám sikerült.
Bocs csajok, nem hallgattam rátok, mégis fondant bevonattal készítettem, már rég ki akartam próbálni, és mások szerint is király lett.
Akartam képet felrakni, de mindig azt írja ki, hiba a kép feltöltésekor.
De még próbálkozok.
Ja, azért nem csináltam tejszínhabbal, mert 240 km-t kellett szegény tortának kibírnia, de megérte. Mindenkinek nagyon tetszett, elértem azt a hatást amit szerettem volna. Köszi, hogy biztattatok és ötleteket adtatok.
szorítok hogy sikerüljön! én is a tejszínre szavaznék, az biztosabb eredményt nyújt!
sok sikert !!!!! :)
Ha innen kilépek, megnézlek az iwiwen is, köszi.
És kíváncsi vagyok a fogyidra is, én sajna egy örök fogyózó vagyok.
Én csináltam már lehet még itt is fent van a kép róla,de nem szív formából,vannak ezek az inox keverő tálak tudod az alja keskenyebb mint a felső karimája.ilyenben sütöttem ki piskotát 2x.,s mindkettő oldalárol vágtam egy kicsit le,hogy meglegyen a dekoltázst.
Nem nehéz.de még sok más módszerrel lehet csinálni ha ötletes vagy.
szia
töltsd be a tortát,fagyaszd le 1-2 órára és faragd mint a szobrászok :D
nézd meg az iwiw-es adatlapom ott találsz rólla képet is
Bitóné Szilvi :)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Piskótát szeretnék sütni 2-3 tojásból, ami lapos lesz tortaformába, valami egyszerű-nagyszerű tortát szeretnék, csak elakadtam :
- Vásárolt valaki a Sp@rban pontért lecsatolható tortaformát?
- Apósomnak az 50. szülinapjára akarok a mai napon tortaformában tortát sütni, Valami tejszínes epres vagy erdei gyümölcsöst ismer valaki?
- A Zila tortaformát mivel tudom helyettesíteni szerintetek?
- Egy normál méretű tortaformával, hogyan tudok emeletes tortát sütni?
- Tudja valaki hol lehet venni kapcsos tortaformát?