Vásárolt valaki a Sp@rban pontért lecsatolható tortaformát? (beszélgetés)
Visszatérve az eredeti kérdésre: igen, vásároltam:)
Tegnap megsült benne az első kuglóf, szerintem megéri az árát,(pontbeváltással 4090 Ft) legalábbis az előző tortakarikámhoz viszonyítva ez klasszisokkal jobb, és az előző sem került sokkal kevesebbe.
Elég magas az oldalfala, (7 cm), jó magas tortát is lehet benne sütni. Nem karcolódik,remélem, még sokáig használhatom:)
Sokat nem lehet tenni ellenük, mert röhögve kifizetik a bírságot...
Egyébként az ügyfélszolgálatos csak elárulta, amikor mondtam neki, hogy az az ékszerész jól átveri az ügyfeleit, hogy ezt a terméket a tesco értékesíti, és nem ékszerész...
Na itt vallotta be, hogy a tesco úgy értékesítette valódiként, hogy tudta, hogy közönséges műanyag, és bizsu...
Azért meg sok volt a 3ezer forint...
S abban már igazi gyöngyöt tettek?
Megvizsgáltattad?
Rengeteg sütőformát kaptam anno a rokonságtól, de mind tönkrement, pedig nem vágtam benne késsel, óvatosan mosogattam. Legtöbbször sütőpapírt is használok. Nagyon tetszene a cucc, de legalább ennyi gyanakszom is, hogy nem válik be és egy újabb kukábavaló holmim lesz egy csomó pénzért.
Mondjuk azért eléggé el vagyok csodálkozva, hogy a gyöngyök műanyagok voltak. Ez eléggé durva. AZ jó nagy átvágás.
EGyébként nem is adják maguktól a pontokat az intersparban, mert tegnap is 5ezer valamennyit fizettem, és itthon jutott eszembe, hogy nem kaptam pontot, pedig nekik szó nélkül kellene adniuk...
DE eddig egyetlen vásárlásnál sem kaptam, pedig szerintem már biztos lenne valamennyi...
De kicserélték szó nélkül, és azt is mondták, hogy a vásárlástól számított két éven belül,ha 10 ékszerről lekopik a fénye, akkor mind a 10-et kicserélik, amíg le nem jár a két év...
Én ezért nem mentem csak fogyasztóvédelemhez...
Gondolom, a két évvel is saját magukat védik, hogy így az emberek nem jelentik fel őket...
Mondjuk ez is igaz, hogy vásárolni egyébként is kell mindent, ami a létünkhöz hozzátartozik, de néha sajnos vannak kamu márkák, és hitvány termékek...
Én a tescos ékszerrel fürödtem be nagyon, miszerint a valódi kagyló gyöngy, amiről lekopott a fénye, egy független ékszerész megvizsgálta, és azt mondta, hogy közönséges műanyag, de a tesco úgy értékesítette év elején, hogy valódi...
Ez meg megtévesztés, és a vásárlók átverése...
Jogos :)
Amiket leírtatok, mind megfordult már az én fejemben is. Ezért érdekel a dolog. Csupa pro és kontra jár a buksimban..
Vásárolni, a pontoktól függetlenül is elmegyünk, nem??? Kaja az kell, és, ha már pontot is adnak érte, és valamit megvehetsz olcsóbban, akkor meg miért ne?
Én kb 2 éve a kappa táskákat vettem meg és a bőrönd készletet. Azóta is nagyon jó állapotban van és imádom. Akkor a 2 bőrönd együtt 14000 ft volt. Most egy sima nagyméretű, nem kappa bőröndöt láttam 27000-ért...
Mindig ott vásárolok, mert közel van és szeretem az eladókat. Az alapvéleményem valószínűleg megegyezik veled :) Utálom, ha pontgyűjtögetéssel akarnak becsábítani, de tényleg ott vásárolok.
A szupersop kártyámon meg van egy vagyon pont, abból meg tudnám venni, "pénzbe nem kerülne".
Sütőformát is nagyon szeretnék. Kereket is és szögleteset is. A Tef@l sütők is kb ennyiben vannak.
Ha van ötleted, hogy milyet és hol vegyek, szívesen venném :)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Piskótát szeretnék sütni 2-3 tojásból, ami lapos lesz tortaformába, valami egyszerű-nagyszerű tortát szeretnék, csak elakadtam :
- Hogyan formázzák a szív alakú tortaformából a tortál női mell alakúra?
- Apósomnak az 50. szülinapjára akarok a mai napon tortaformában tortát sütni, Valami tejszínes epres vagy erdei gyümölcsöst ismer valaki?
- A Zila tortaformát mivel tudom helyettesíteni szerintetek?
- Egy normál méretű tortaformával, hogyan tudok emeletes tortát sütni?
- Tudja valaki hol lehet venni kapcsos tortaformát?