Hogyan fehérítsem bőröm, vagy őrizzem meg fehérségét nyáron? (beszélgetés)
Már ne is haragudjanak, akik leszólják a fehérséget, de akkor a csokibarnaság mióta divat? Hát nem rég óta. Régen a nők eret vágtak, hogy fehérebbek legyenek, és egyéb különböző praktikákat vetettek be. Minden korban más a divat, de attól, hogy most a barnaság az, még nem feltétlenül kell mindenkinek tetszenie ennek. Amúgy meg: a lányok szoliznak, napoznak, aztán meg különböző ránctalanító, drága krémeket vesznek, hogy ne nézzenek ki 30 évesen 50-nek. Mert bizony a NAP az, ami öregíti a bőrt. Úgyhogy talán mégiscsak a fehérség az, ami még mindig egészségesebb, mint a barnaság. Lehet, hogy vannak hülye fehérek, akik még fehérebbek akarnak lenni, de ezek alapján vannak olyan hülye fehérek is, akik barnák akarnak lenni.
Amúgy a kérdésre válaszolva - amire itt nem nagyon válaszoltak, csak szitkozódtak, pedig nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek! - ne menj a napra nyáron 18 óra körülig, akkor már annyira nem barnít, de az a biztos, ha be is kened magad.
Másik módszer a citrom, friss citrommal dörzsöld be a bőröd, de ne túl sokszor, mert ez sem a legjobb megoldás. Én is szeretem a fehérséget, ki fogom próbálni, hogy citromot teszek a tusfürdőmbe.
Utánaolvastam a fehérítő krémeknek, ezt főleg a májfolt miatt fejlesztették ki, és csak addig fehérít, amíg használod asszem.
Talán ha végig járod a DM-et, Rossmant, találsz ilyesmi krémeket.
De a jó sokkal előttem szóló nagymamás sztorija is beválhat. Vagy ha már kipróbáltad (2009 óta csak-csak), írd meg, hogy bevált-e, kikeverték-e a gyógyszertárban, mert engem is érdekelne! :)
fehérítőkrém...fehérítés mióta divat a hulla fehér..
vagy majmolják már "Jakot"???
igyál Hypo-t v agy fehérítőt.... :)))
még ilyen baromságot...
ugyanezt akartam írni.
:)
egyeseknek kifejezetten jól áll a fehér bőr.
Szerencsere nem minden feher borunek szeplosodik es szinezodik el a bore es nem mind udnorito.
Bar nyilvan mindenki magabol indul ki.
:)) Nem visszataszito a barna bor, csak annyira, mint egy odaegetett csirke :D - nem birtam kihagyni, bocsanat...
A barna bor tulajdonkeppen sebes, serulekeny, iszonyatosan konnyen kikezdik borbetegsegek.
Nekem sem tetszik, de ez csak az en velemenyem, de persze ez nem azt jelenti, hogy feherito kremet kenceznek magamra (AMIT IDIOTA FEHEREKNEK GYARTOTTAK, AKIK NEM AKARJAK A NAPSUTOTTE BORT ;D), csakhogy nehogy veletlen szine legyen a boromnek, puszan semmi penzert nem fekudnek a napra, vagy a szolariumba. Meg ha lehet nem megyek napra...
Nem tudom, mi lehet benne, de ha így kéred, hogy a bőrödre készítsenek fehérítő krémet, tudni fogják.
Mellesleg nagyanyám iszonyat hiú még 84 évesen is...nagyon megválogatja, mit ken magára...ezért gondolom, hogy biztosan használ.
jah, csak szolizni könnyebb, meg " a birka megy a többi után" szindróma, terelik a reklámok, meg a divat:)))
nekem a nyakam égett le most pillanatok alatt nem is gondoltam rá, olyan szép, magyarország alakban lehámlott:(((((( nem napoztam csak copfban volt a hajam a meleg miatt
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- 5 hét óvodaszünet nyáron nem sok egy kicsit?
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Óvodában nyáron, kicsit másképp...
- Ti hol nyaraltok idén nyáron?(2009)
- Hova tegyem a gyerekem nyáron? Nyári táborok és egyéb alternatívák