Hogyan búcsúzzunk? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan búcsúzzunk?
Sziasztok!
Nem voltam mostanában gép előtt,(mivel az új helyen nem vagyok 24órában gépközelben..:D)
Kismazsi:nincs blogom.Köszönöm szépen a jókívánságokat,örülök,hogy tetszett,amit írtam,szó szerint megihletett a távozásom.Gratulálok a jó helyedhez,és kívánok továbbra is minden szépet és jót!!:)))
Syria:Köszönöm Neked is!:)
Nos,talán azért nem írtam ehhez a témához,mert sajnos nem tudom mit mondhatnék.... Borzasztó helyzet amit felvázoltál,és pont a minap szembesültem vele,egy vendégem mesélte,hogy 30 éve dolgozott egy helyen,és 5 évvel a nyugdíj előtt elküldték!!
Hogy mit üzennék nekik mégis laikus fejemmel?? Talán azt,hogy ne is gondoljanak ilyenre!
Tudom,mondani mindent könnyű,de én hiszek a gondolat teremtő erejében,sőt!Napok óta tapasztalom elég "keményen",hogy ami pár napja járt a fejemben,rendre be is következett!! És nem vagyok valami hűde-ezotérikus-hókuszpókusz!! Csak láttam párszor a Titkot,meg hasonlókat,jártam agykontroll tanfolyamra,és én egyszerűen hiszek benne....
Szóval,csak pozitívan!!!:)))
Puszi Nektek!:)
Örülök, hogy tudsz váltani, aminek következtében remélhetőleg jobb helyzetbe kerülsz, mint amiben eddig voltál.
A cikk végéről azonban hiányoltam valamit. Mit üzensz azoknak, akik 5-6 évvel a nyugdíj előtt rettegniük kell, hogy kidobják onnan, ahol 15-20 éve rendesen dolgoznak, s utána semmi esélyük nem lesz az addigi szakmájukban elhelyezkedni, sőt egyáltalán sehova.
Hát kedves Babocska, megragadó a cikked!
Nagyon nehéz ebben tanácsot adni, sőt szerintem nem is szabad!
Hisz mindenki maga érzi mit bír, ill. meddig bírja!
Ahogy Te is írtad, van hogy a pénz, van hogy nyugalom, van hogy a biztonság, s van hogy a józan ész kell, hogy sorsunkat irányítsa!
Én kívánom neked, hogy találd meg számodra a megfelelő munkahelyet, ami aztán biztonságot nyújt, jól érzed magad! Nem könnyű, de hidd el létezik ilyen, s egyszer biztos mindenki megtalálja! (Nekem szerencsém volt, én 25 éve ugyanannál az intézménynél dolgozok, de a 3. tagintézményénél!Azt gondolom jól haladok, és most helyemen vagyok!)
Sok sikert neked!!
Babocska!
Nincs neked véletlenül blogod is??? Van egy ilyen nevű ismerősöm!
Ugrás a teljes írásra: Hogyan búcsúzzunk?
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?